reklama
kasiak-l
MAJOWA MAMA 2006
Tak Kasiunka wklej zdjęcia czekamy.
Mnie też drażnią Julki włosy grzywka fatalna długa ale chce żeby się jej wyrównała i na razie nie obcinam. Z tyłu włosy sie jej lekko kręcą chciałam je wyrównać ale teściowa powiedziała że mój mżonek też miał takie włosy jak obcięła to przestały się kręcić więc na razie się wstrzymam. A spinki to największy wróg Julki
Drze z głowy z włosami:-(
Mnie też drażnią Julki włosy grzywka fatalna długa ale chce żeby się jej wyrównała i na razie nie obcinam. Z tyłu włosy sie jej lekko kręcą chciałam je wyrównać ale teściowa powiedziała że mój mżonek też miał takie włosy jak obcięła to przestały się kręcić więc na razie się wstrzymam. A spinki to największy wróg Julki

czarownica
Fanka BB :)
daaawno tu nie bylam
wesolutkajutrowkleje przod (dopiero dzis przeczytalam ta wiadomosc
)
a+t dziekuje i wklejaj swoje zdjecia!!!
a zdjecia mieszkanka twojego sa gdzies bo nie chce by mnie cos ominelo
wesolutkajutrowkleje przod (dopiero dzis przeczytalam ta wiadomosc
a+t dziekuje i wklejaj swoje zdjecia!!!
a zdjecia mieszkanka twojego sa gdzies bo nie chce by mnie cos ominelo
wesolutka
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
czarownica jutro bylo dwa dni temu:dull:
;-):-) ale pokaz sie pokaz, chetnie zobacze!
ja obcielam wlosy i w sumie bez sensu, bo tak jak byly przesuszone tak zostaly i w ogole nie nosze ich rozpuszczonych, bo wygladaja smetnie, takie kikutki proste :-(
a grzywke tez juz na bok czesze i tylko sie wkurzam, ze jest jej tyle, bo az ze srodka glowy

ja obcielam wlosy i w sumie bez sensu, bo tak jak byly przesuszone tak zostaly i w ogole nie nosze ich rozpuszczonych, bo wygladaja smetnie, takie kikutki proste :-(
a grzywke tez juz na bok czesze i tylko sie wkurzam, ze jest jej tyle, bo az ze srodka glowy

Ferula
Fanka BB :)
hmm, ja też myję włosy codziennie przynajmniej od czasów liceum z tego co pamiętam więc zeby ułatwić sobie zadanie obcinam je maksymalnie krótko bo szkada mi czasu na układanie fryzury dzień w dzień.Eksperymentuję jedynie z kolorami, bo tak to dawno umarłabym z nudów(tyle czasu z podobną fryzurą).Naturalnie jestem brunetką, bywałam już czerwona, fioletowa, ostatnio bloni i dwukolorowa.Chociaz tak czuję, że coś zmieniam.

reklama
wlasnie gdzie biedronka,jak sie nie mysle zaczela pracowac!?!?
a jak u was z makijarzem malujecie sie coedziennie????
Ja codziennie troche pudru sypiekgo na twarz wrzuce i maskare ,5 mni i gotowe;-) na wekedn zaszaleje i czasmi malne oko jakas kretka lub cienie,ale bardzo rzadkoooo
a jak u was z makijarzem malujecie sie coedziennie????
Ja codziennie troche pudru sypiekgo na twarz wrzuce i maskare ,5 mni i gotowe;-) na wekedn zaszaleje i czasmi malne oko jakas kretka lub cienie,ale bardzo rzadkoooo
Podziel się: