reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Piękna i zadbana mama :))))

Kasiunka, opstrykaj glowke Poli i wrzuc fotki.
Ja Aluni juz kilka razy obcinalam wloski z roznych stron, zeby wyrownac :-) a grzywka byla ciachana juz chyba z 4 czy 5 razy :tak:

reklama
Pola włosy miała obcinane już 4 razy, ale ten jest najbardziej drastyczny. Darek ma w pracy aparat, ale jak wróci, pstryknę i wkleję.

No to czekamy na zdjecia!!
Judyta tez tak ma...i jak jej wyczesuje wlosy by sie rozprostowaly to tak smiesznie to wyglada...z przodu malo z tylu taka masa:)

Tak Kasiunka wklej zdjęcia czekamy.
Mnie też drażnią Julki włosy grzywka fatalna długa ale chce żeby się jej wyrównała i na razie nie obcinam. Z tyłu włosy sie jej lekko kręcą chciałam je wyrównać ale teściowa powiedziała że mój mżonek też miał takie włosy jak obcięła to przestały się kręcić więc na razie się wstrzymam. A spinki to największy wróg Julki :angry::wściekła/y: Drze z głowy z włosami:-(

daaawno tu nie bylam:(
wesolutkajutrowkleje przod (dopiero dzis przeczytalam ta wiadomosc:()
a+t dziekuje i wklejaj swoje zdjecia!!!
a zdjecia mieszkanka twojego sa gdzies bo nie chce by mnie cos ominelo:)

czarownica jutro bylo dwa dni temu:dull::tak:;-):-) ale pokaz sie pokaz, chetnie zobacze!
ja obcielam wlosy i w sumie bez sensu, bo tak jak byly przesuszone tak zostaly i w ogole nie nosze ich rozpuszczonych, bo wygladaja smetnie, takie kikutki proste :-(
a grzywke tez juz na bok czesze i tylko sie wkurzam, ze jest jej tyle, bo az ze srodka glowy :-p

wesolutka ja mam inny problem strasznie mi sie włosy przetłuszczają myje codziennie MASAKROZA jakby to Biedronka napisała ;-)
a właśnie gdzie się ciotko Biedronko podziewasz TĘSKNIMY za Tobą i Twoimi postami:tak::tak:

hmm, ja też myję włosy codziennie przynajmniej od czasów liceum z tego co pamiętam więc zeby ułatwić sobie zadanie obcinam je maksymalnie krótko bo szkada mi czasu na układanie fryzury dzień w dzień.Eksperymentuję jedynie z kolorami, bo tak to dawno umarłabym z nudów(tyle czasu z podobną fryzurą).Naturalnie jestem brunetką, bywałam już czerwona, fioletowa, ostatnio bloni i dwukolorowa.Chociaz tak czuję, że coś zmieniam.:-p

Ja też musze myć codziennie, a to dlatego, że mam dwa włoski na krzyż i każde dotknięcie, czesania sprawia, że się przetłuszczają.

reklama
wlasnie gdzie biedronka,jak sie nie mysle zaczela pracowac!?!?

a jak u was z makijarzem malujecie sie coedziennie????
Ja codziennie troche pudru sypiekgo na twarz wrzuce i maskare ,5 mni i gotowe;-) na wekedn zaszaleje i czasmi malne oko jakas kretka lub cienie,ale bardzo rzadkoooo

Do góry