reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Piękna i zadbana mama :))))

Kochana wiem gdzie mieszkasz:):):) tzn znam te okolice troszke
a wiesz gdzie jest Gowarzewo, Skrzynki???
ja mieszkam jakies 60 km od ciebie:):)

reklama
to faktycznie rzut beretem,zaprosiłabym na spacer po Siekierkach, ale tu kurde jeden chodnik(od roku!)i same pola i nowe domki w całej okolicy.mamy już znajome krowy, kurki, kotki i pieski. Dobrze, ze ogródek mamy spory to ma sie dziecko gdzie wyszalec.Pozdrawiam zatem sąsiadkę!

Sasiadko a wiec zapraszam w me strony mam chodnik po 2 stronach hehe malutkie miasteczko wiec kilka ulic jest:) a wiec ty ja i Biedronka mozemy sie spotkac:):)

a ja maluję się codzienni gdy idę do pracy - a w weekend tylko maskara i trochę cienia, czasem błyszczyk - bo jak cały dzień z dzieckiem, to bym cały puder w nią wytarła ;-)

ja bez tapety chodze ostatnio tylko na grzyby :-D maluje sie tak jak kasiunka i anzk, choc zmuszona "uroda" swej cery czesto stosuje tez korektor.
Od kilka miesiecy chodzi za mna zrobienie zabiegu kwasami albo dermabrazji, ale troche pekam. Nie mam kosmetyczki, do ktorej mialabym 100 albo chociaz 90% zaufania, a twarz to jednak twarz. A jak by cos nie wyszlo...??
mysle zatem o kremie z kwasami najpierw (effeclar). Ktoras cos slyszala albo stosowala??

Czarownica
naprawde slicznie wygldasz. Bardzo Co do twarzy w tej fryzurze i wlosom tez dobrze, skoro tak sie ukladaja!

reklama
Do góry