reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Piękna i zadbana mama :))))

Maxin to i tak sie dużo malujesz;-)ja z racji siedzenia w domu i krótkich spacerów po wsi i polach nie maluję sie wcale.Dlatego jak tylko zbliża się weekend i szykuje się jakis wyjazd...chociażby na większe zakupy hi,hi:-Dto maluję oczy i usta, podkładu nie stosuję, bo mąż mówi, ze wyglądam wtedy jak "pudernica":no:(cieżko mi dobrac dobry podkład)ewentualnie puder w kamieniu, ale osobiście to wolę krem do twarzy, który trochę przyciemnia karnację np z Avonu.

reklama
To jest dużo??? Jak dla mnie to absolutne minimum:tak: Ja na co dzień puder, maskara, cienie, kredka lub eyeliner, puder brązujący tylko na policzki. Jak jest większe wyjście to dokładniej wyrównuje twarz: podkład, puder sypki, brązujący i maluję się mocniej. Ust nie maluję nigdy- w grę wchodzi tylko błyszczyk, ale b. rzadko.

Gdzie to I@nka i jej trwała!!! Przypominam prośbę o wklejenie zdjęcia;-)

Ja wychodząc z domu zawsze się maluję, dzienny makijaż to podkład, maskara, kredka do oczu, puder brązujący, ale z umiarem i lekki błyszczyk do ust . A na wyjścia to ten sam zestaw co powyżej tylko czasem jeszcze cienie na powieki rzucę i moż mocniej puderm brązującym się malne ! I oto mój cały malunek !

czarwonica tak z rana wygladasz,swietnie laska,ja pewnie dlatego zawsze urzywam maskare nawet jak siedze caly dzien w domu,lepiej sie czuje,wyjatkiem jest tylko czas kiedy jestem mega chora:-D

Maixim dziekuje:):) ja tez jestem troche "malnieta" tez nawet jak siedze w domu caly dzien to lubie sobie troche urode poprawic:):)lepiej sie wtedy czuje a jak juz wlosow nie umyje to czuje sie cala taka brudna i zaniedbana wiec staram sie przede wszystkim dla samej siebie i swojego nastroju

reklama
Czarownica już tam kiedyś pisałam, mieszkam na wsi między Swarzędzem, a Kostrzynem Wlkp.(blisko Paczkowa a najsciślej to w Siekierkach)Trasa A2, ok.30km od Poznania w kierunku na Wa-wę.A co Ty też z Wielkopolski?;-)

Do góry