reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Piękna i zadbana mama :))))

ja sie boje takich paznokci a moje ma wlasnie na taka "sztuczna" dlugosc:) o dziwo sie nie lamia , ale sa fatalne pod wzgledem smarowania itd bo kremu mam mase pod spodem.
Kropecka czekamy na fotki!!!!!!!!
A tak wogole ostatnio na wizazu odkrylam stronke do nauki malowania pazurkow:)

reklama
no to wstawiam pazurki. pewnie dla was to nic efektownego ale ja mialam paznokcie do polowy opuszka opuszka i dla mnie to zupelna zmiana

0005457eg8.jpg

0005456zi4.jpg

Maxin, mi zakladala 2 godziny okolo

To jej stronka perfectnails.pl

kropecka slicznie wygladaja,dlon od razu nabiera innego wyrazu,sa piekne i nic nie trzeba robic,oprocz uzupelniania chyba co 4tyg tak?

na stronie cudenka,slotkko pomalowane,tu na karzdym kroku robia,najczesciej murzynki maja mega dlugie i rarzace kolory;-)

lilith i jak bawisz sie w malowanie?,ja kiedy nauczylam sie dwoch wzorkow za pomoca pigly,ale pracochlonne:tak:

no ja narazie musze jeszcze ksztalt wyprofilowac, musza mi moje troszke odrosnac i od razu to lepiej bedzie wygladalo, wiec narazie czesciej u niej bede. ale pozniej rzeczywiscie tylko uzupelnienie,

nie wiem czemu sie nie chce zaladowac:(

Kropecka sliczne! niesamowicie krotkie ale jakie wdzieczne!! naprawde ladnei nie przepchane!

Maxin...teraz brak czasu sama wiesz ale pozniej oczywiscie!!

Kropecka śliczne. Ja lubię takie skromniejsze. Nie przepadam za takimi udziwnionymi. Te, które masz zawsze wyglądają elegancko.

reklama
A ja skróciłam wczoraj włosy Poli z tyłu głowy o 4cm. Ma teraz wszystkie równe do szyi. Wcześniej miała przód krótki, bo wolno jej z przodu rosną, a z tyłu na karku miała do pleców. Czyli pozbyliśmy się sławetnej fryzury lat osiemdziesiątych albo NRDowskich sportsmenek: z przodu krótko, z tyłu długo:-D:-D:-D

Wiem, że to może nie ten wątek, ale nie mamy takiego o tytule: Piękna i zadbana córka;-)

Do góry