reklama

Piękna i zadbana mama :))))

ja sie boje takich paznokci a moje ma wlasnie na taka "sztuczna" dlugosc:) o dziwo sie nie lamia , ale sa fatalne pod wzgledem smarowania itd bo kremu mam mase pod spodem.
Kropecka czekamy na fotki!!!!!!!!
A tak wogole ostatnio na wizazu odkrylam stronke do nauki malowania pazurkow:)

reklama
no to wstawiam pazurki. pewnie dla was to nic efektownego ale ja mialam paznokcie do polowy opuszka opuszka i dla mnie to zupelna zmiana

0005457eg8.jpg

0005456zi4.jpg

Maxin, mi zakladala 2 godziny okolo

To jej stronka perfectnails.pl

kropecka slicznie wygladaja,dlon od razu nabiera innego wyrazu,sa piekne i nic nie trzeba robic,oprocz uzupelniania chyba co 4tyg tak?

na stronie cudenka,slotkko pomalowane,tu na karzdym kroku robia,najczesciej murzynki maja mega dlugie i rarzace kolory;-)

lilith i jak bawisz sie w malowanie?,ja kiedy nauczylam sie dwoch wzorkow za pomoca pigly,ale pracochlonne:tak:

no ja narazie musze jeszcze ksztalt wyprofilowac, musza mi moje troszke odrosnac i od razu to lepiej bedzie wygladalo, wiec narazie czesciej u niej bede. ale pozniej rzeczywiscie tylko uzupelnienie,

nie wiem czemu sie nie chce zaladowac:(

Kropecka sliczne! niesamowicie krotkie ale jakie wdzieczne!! naprawde ladnei nie przepchane!

Maxin...teraz brak czasu sama wiesz ale pozniej oczywiscie!!

reklama
A ja skróciłam wczoraj włosy Poli z tyłu głowy o 4cm. Ma teraz wszystkie równe do szyi. Wcześniej miała przód krótki, bo wolno jej z przodu rosną, a z tyłu na karku miała do pleców. Czyli pozbyliśmy się sławetnej fryzury lat osiemdziesiątych albo NRDowskich sportsmenek: z przodu krótko, z tyłu długo:-D:-D:-D

Wiem, że to może nie ten wątek, ale nie mamy takiego o tytule: Piękna i zadbana córka;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry