reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Beatko, czyli bylo zagnieżdżenie, tempka spada właśnie podczas zagnieżdżenia,a skoro dziś znów wzrosla..czyli mamy pewniaczka. jeju jeju..już się cieszę.

No a u mnie raczej miałam rację z owu bo tempka dziś spadek do 36,4, jeśli jutro pojutrze wzrośnie..to była owu. Tylko pytanko czy dziewuszki przetrwały-3 dni..czyli na styk..nie nastawiam się ale może. Bałam się zaryzykować wczorajsze przytulanko,bo na bank by wyszedł chłopaczek. Choć sądzę, że jeśli kolejny cykl będzie niewypał,to już będę celować w owu i zdam się na los i co zapisane w gwiazdach :)) Na wszelki wypadek dziś zaczęłam brać luteinę, została mi akurat dawka na ponad 10 dni. Boję się powtórki z zeszłego cyklu. Jeśli będzie fasolka to jej pomoże, jeśli nie, to będzie przynajmniej w terminie @ i zaczynamy od nowa.
Tylko ... wciąż mnie dziwi że czuję się jak przez @..No ale cóż, widocznie bardziej "przeżywam" owu (podobno to tak bywa)

Trzymam kciukasy też za Was i miłego dzionka, ja idę kimnąć, głowa mi pęka, skorzystam z drzemki synka.
Do później
papa

Dzisiaj o dziwo póki co 2 razy wypłynął ze mnie rozciągliwy śluz z domieszką krwi i z niewielkim skrzepem krwi. A teraz znowu nic nie ma. I co to niby miałobyć :szok::baffled:?
Beatko oby to było zagnieżdżenie :tak::-).
Kasia_2005 myślę, że wczoraj żeczywiście miałaś owu. Za 2-3 dni będziesz wiedzieć napewno ;-).

witajcie kobitki :-D

dzisiaj zaczelam przegladac poczatek watku i doszlam do wniosku ze ostatnio baardzo duzo sie tu dzieje :tak:

a do poczatku wrocilam bo mam identyczna akcyjke jak NiaNia. Trzy dni temu zaczelam robic testy owu i od pierwszej proby mam bardzo bladziutka druga kreseczke:-( to juz trzeci dzien i sama nie wiem co robic....:wściekła/y:
nic nie dzialamy bo chcialam zeby nasionka byly mocne - ale juz dzisiaj przez telefon uslyszalam ze nie ma przebacz i dzisiaj sie nie wymigam ;-). Tylko ze boje sie ze jak mocne krechy beda jutro to nasionka beda za slabe:-( i znowu sie nie uda.
Troche jestem skolowana ta sytuacja. Myslalam ze kreski beda sie robily coraz ciemniejsze a one w zasadzie sa tak samo blade od 3 dni... nie wiem kiedy moge sie spodziewac owulki - od wczoraj pobolewaja mnie jajniki i sluz sie zmienil na rozciagliwy. Normalnie bym powiedziala ze mam wlasnie owu ale testy zaprzeczaja:wściekła/y:
Chcielibysmy dziewuszke wiec mam cykora i nie wiem kiedy dzialac:eek:
A Wy co byscie zrobily na moim miejscu :confused:

Beata2710 co Ci szkodzi ! Zrób test i wiedz wczesniej ;-) Mam ogromna nadzieje ze pojawia sie II :laugh2:

kasia_2005 Miejmy nadzieje ze fasolka zagosci w twoim brzuszku na kolejne 9 miesiecy :-)

Hausfrau a moze wlasnie sie owu skonczyla ?

NiaNia jak sie czujesz kochana ? mialas nam pokazac swoja fasolinke i co? A moze jak zobaczymy malenstwo to i nam sie uda ?

Powodzonka i buziaki dla Was

Dzisiaj o dziwo póki co 2 razy wypłynął ze mnie rozciągliwy śluz z domieszką krwi i z niewielkim skrzepem krwi. A teraz znowu nic nie ma. I co to niby miałobyć :szok::baffled:?
Beatko oby to było zagnieżdżenie :tak::-).
Kasia_2005 myślę, że wczoraj żeczywiście miałaś owu. Za 2-3 dni będziesz wiedzieć napewno ;-).

Doruś, ja tak mam bardzo często przy poczatkach @, pojawia się śluz, potem ślady krwi..przerwa..i następnego dnia zaczyna rozkręcać się @ więc bądźmy dobrej myśli.

Camy, rób dalej testy, spokojnie możecie działać moim zdaniem, no chyba że bardzo chcecie chlopczyka. Jak jutro będą dwie mocne krechy to spokojnie plemniczki przertwają. Jak nie będzie kresek mocnych, to jutro zróbcie sobie przerwę.Rób dalej teściki, jak masz ich więcej to i dwa razy dziennie.
Ja blade kreski miałam bardzo długo,w końcu się teściory skończyły..i według innych wizualnych objawów dopiero teraz miałam owu

Rany..ale mnie głowa boli,już jakies talbletki brałam, przeszło na 2-3 godziny i teraz znowu. Najchętniej bym się po prostu położyła..ale nie dane mi to, synuś właśnie buszuje

reklama
Kasia my bardzo bysmy chcieli dziewuszke ... :tak:
teraz sobie mysle ze od dzisiejszego wieczora to plemniczki powinny przetrwac okolo 5 dni bo sa mocne ( przerwa od 5 dni) wiec najlepiej by bylo gdyby pojutrze sie pojawily dwie mocne krechy... dobrze kombinuje ? :confused:
Bo do jutra wieczorem by byly meskie a pojutrze zostaly by zenskie plemniki i tak do poniedzialku.
Juz sie zaczynam gubic :baffled:

Do góry