reklama
@klaudiaa975 śliczny brzuszek
Jeśli chodzi o prawko.. Mam jakoś od 18 roku życia, zrobiłam zaraz po urodzinach zdane za 1 razem - inaczej pewnie już bym nie poszła taki ze mnie cykor
Na początku jeździłam autem trochę, później wyjechałam do Wrocławia nie miałam tu auta, przerzuciłam się na komunikację miejską i jakoś tak w ogóle przestałam jeździć :/ teraz mój ma auto i zdarza się że jeżdżę jego.. Muszę się wprawić bo zostawi mi auto jak wróci do Norwegii, tak więc znów będę kierowcą 
Wczoraj w ramach Walentynek- chociaż jakoś bardzo nie świętujemy tego dnia poszliśmy na kolacje
mmmm jaka pyszna i najadłam się tak że później miałam już w ogóle brzuch jak balon
toczyłam się wręcz hahahaha ale jedzenie było pyszne na prawdę
kolacja tak obfita że nie myślę jeszcze l śniadaniu
tradycyjnie jak co roku napisałam mojemu M list z zeszłorocznymi wspomnieniami i oczywiście z wyznaniem miłosnym
zrobiłam sama kartkę bo jak już robić coś to od siebie od serca
było bardzo miło i sympatycznie
Po powrocie oboje padliśmy jakbyśmy co najmniej maraton przebiegli
chyba maraton pokarmowy 
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jeśli chodzi o prawko.. Mam jakoś od 18 roku życia, zrobiłam zaraz po urodzinach zdane za 1 razem - inaczej pewnie już bym nie poszła taki ze mnie cykor
Wczoraj w ramach Walentynek- chociaż jakoś bardzo nie świętujemy tego dnia poszliśmy na kolacje
Po powrocie oboje padliśmy jakbyśmy co najmniej maraton przebiegli

27.06.17 Anastazja [*]
U mnie raczej nie - przeszło po śniadaniu, czyli "normalne mdłości" (atakują jak głodna jestem, dlatego najgorsze to badania, śniadanie jem codziennie przed 6, więc jak mam jechać na 8 do poradni....)Grypa żołądkowa panuje dziewczyny może to przez to ale oby nie
Teraz najbardziej mnie martwi, że mam już skierowanie na krzywą cukrową (nie wiem, czy nie będzie za wcześnie, ale dr mówił, żeby tak przed następną wizytą zrobić, czyli 23 tydzień gdzieś)
Nie dość, że bez jedzenia do 8, to jeszcze glukoza do picia, i nie będę mogła zjeść zaraz po pobraniu krwi, tylko będę musiała się dalej męczyć.... Boję się już tego.....

kinga30
Fanka BB :)
Ja też tak mam musze się najeść żeby nie mdliłoU mnie raczej nie - przeszło po śniadaniu, czyli "normalne mdłości" (atakują jak głodna jestem, dlatego najgorsze to badania, śniadanie jem codziennie przed 6, więc jak mam jechać na 8 do poradni....)
Teraz najbardziej mnie martwi, że mam już skierowanie na krzywą cukrową (nie wiem, czy nie będzie za wcześnie, ale dr mówił, żeby tak przed następną wizytą zrobić, czyli 23 tydzień gdzieś)
Nie dość, że bez jedzenia do 8, to jeszcze glukoza do picia, i nie będę mogła zjeść zaraz po pobraniu krwi, tylko będę musiała się dalej męczyć.... Boję się już tego.....
![]()
Wczoraj w ramach Walentynek- chociaż jakoś bardzo nie świętujemy tego dnia poszliśmy na kolacjemmmm jaka pyszna i najadłam się tak że później miałam już w ogóle brzuch jak balon
toczyłam się wręcz hahahaha ale jedzenie było pyszne na prawdę
kolacja tak obfita że nie myślę jeszcze l śniadaniu
tradycyjnie jak co roku napisałam mojemu M list z zeszłorocznymi wspomnieniami i oczywiście z wyznaniem miłosnym
zrobiłam sama kartkę bo jak już robić coś to od siebie od serca
było bardzo miło i sympatycznie
![]()
Po powrocie oboje padliśmy jakbyśmy co najmniej maraton przebieglichyba maraton pokarmowy
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Faaajnie tak
Myśmy się zastanawiali nad wyjściem, ale ciasto wygrało
Choć jeszcze trochę zostało

A masz sposób na przeżycie krzywej cukrowej? Jak sobie poradzić z mdłościami i nie.... żeby nie trzeba było powtarzać badania?Ja też tak mam musze się najeść żeby nie mdliło

kinga30
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak to przejdę bo nienawidzę słodkiego na pusty zoladek. W poprzedniej ciazy jakos wypiłam ale na słodkie potem cały dzień patrzeć nie moglamA masz sposób na przeżycie krzywej cukrowej? Jak sobie poradzić z mdłościami i nie.... żeby nie trzeba było powtarzać badania?
![]()
Agatka29
Ja to jednak jestem głupa,nie dość że mnie mdli to teraz wypiłam kefir ( no patrzył na mnie )
taka słodycz brrrr...ja wspominam dobrze tylko najgorsze że to było ciepłe bee.. jak by mi dali zimne to o wiele lepiej
Aga ty jak nie spożywasz cukru to dla ciebie tą krzywa będzie wyzwaniemA masz sposób na przeżycie krzywej cukrowej? Jak sobie poradzić z mdłościami i nie.... żeby nie trzeba było powtarzać badania?
![]()
Jola92
Siemka!
Widzę, że mdłości dziś nie uderzyły tylko we mnie
CIagną mnie pachwiny, czuję jakbym miała tam za krótkie mięsnie, jajniki też pobolewaja 
Co do prawa jazdy- nie mam, ale bardzo mi z tym źle. Myślałam, żeby zrobić teraz będąc w ciaży ale po pierwsze jajecznica zamiast mózgu a po drugie jak by się ZUS dowiedział, że do pracy chodzić nie mogę ale kurs już robić tak, to by mi świadczenia wstrzymali (moja koleżanka tak miała, dalej pieniedzy nie dostała, a dziecko już 2 lata ma). Od razu po porodzie robię
Jak Ł będzie wracał z pracy to ja będę szła na kurs
Jak już tylko zdam to chcemy kupić mi jakieś małe autko, bo wiadomo przy dziecku się przydaje, niezaleznie od tego czy mieszkasz w miescie czy na wsi. Już mamy jedno auto, ale Ł nim jeździ, wiec jakby był w pracy to bym nie miała jak jechać z dzieckiem. Z resztą myślę że z kombi jako pierwsze auto bym sobie srednio radziła 
Co do adapterów to my kupujemy
Już brzuszek coraz bardziej wadzi, a wiadomo nie jestem z tych "Jestem w ciązy wiec nie zapinam pasów", ciąża Nas przed skutkami wypadku nie chroni. Trochę nie rozumiem kobiet, ktróre bedąc w ciaży narażają bezpieczeństwo i swoje i dziecka poprzez rezygnacji z zapinania pasów.
Miłego dnia!
Widzę, że mdłości dziś nie uderzyły tylko we mnie
Co do prawa jazdy- nie mam, ale bardzo mi z tym źle. Myślałam, żeby zrobić teraz będąc w ciaży ale po pierwsze jajecznica zamiast mózgu a po drugie jak by się ZUS dowiedział, że do pracy chodzić nie mogę ale kurs już robić tak, to by mi świadczenia wstrzymali (moja koleżanka tak miała, dalej pieniedzy nie dostała, a dziecko już 2 lata ma). Od razu po porodzie robię
Co do adapterów to my kupujemy
Miłego dnia!
reklama
Karla88
jutro 20 tydz jeszcze mi zostalo 10 tyg w pracyO rany ,nieźle a w którym tyg jest?
ale nie chce mi sie juz mam lenia doslownie
Podziel się: