reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Jedna łyżeczka dla dziecka dwie dla mamusi. .Ja od 3 dni czuje wzdęcia w nocy aż spać nie mogę... a dodam ze wczoraj starłam sobie na noc 2 jabłuszka, uwielbiam tartę jabłko, jak będę robić dziecku to mu polowe będę zjadała![]()

Może też jabłka spróbuję, ostatnio wogole jakoś nie jadlam
Zapomniałam dodać ze mi nie pomogłoJedna łyżeczka dla dziecka dwie dla mamusi. .
Może też jabłka spróbuję, ostatnio wogole jakoś nie jadlam![]()

martini87
Bardzo ładny ten wozekTeż tak czuję, ale nie ukrywam, ze trochę mnie to martwi.
My też zaopatrzyliśmy się już we wózek i fotelik. Zdecydowaliśmy się na używany, ale jest jeszcze na gwarancji. Zobacz załącznik 841139
Anulaa88
oliwiapatrycja
Aaa..Zapomniałam dodać ze mi nie pomogło![]()

GorzkaPomarańcza
@kiiinia91 Obierając i trąc jabłko pozbawiasz je dużej ilości błonnika więc na wzdęcia raczej Ci nie pomoże 
GorzkaPomarańcza
Co do śliwek potwierdzam, zwłaszcza suszone. Zjadam jedną i mam pół dnia z głowyJa wiem tylko tyle, że śliwki i kiwi są dobre na zaparcia[emoji23][emoji4]
![]()
reklama
Jest to moja druga ciąża. Pierwszą niestety poroniłam.Witam wszystkie nowe mamusie[emoji3]
@martini31 trzymam kciuki aby wszystko było dobrze [emoji110]
@Adoketa to jesteśmy w tym samym wieku [emoji6]które to dziecko u Ciebie bo u mnie 3
![]()
Oby tak było.Gratuluję bliźniaków, podwójne szczęściena pewno wszystko będzie dobrze, może te objawy znikają bo zaczęłaś drugi trymestr. Nie martw się, super, że wizyta już w poniedziałek to nie bedziesz musiała długo czekać żeby się upewnić. Trzymam kciuki, żeby dzieci rosły zdrowo
![]()
Praktycznie pod samą Wawą bo w Legionowie.Daleko od Wawy mieszkasz? ,ja 50 km![]()
Udało się multicytowanie. Yeah! [emoji12]
Napisane na SM-T810 w aplikacji Forum BabyBoom