reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam Hanię, a poza ciastami i owocami pochłaniam olbrzymie ilości czosnku, cebuli, trochę ostrych przypraw i te klimaty - lubi dziewczyna zdecydowane smaki [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Oby charakterku ostrego nie miala [emoji13][emoji13]

0d1ysek2tzj8m0q3.png

reklama
Ogolnienw ciazy powinno sie jesc co 3 h. Ja tez co kilka h glodna jestem wiec to normalne. A patrzeć w lustro tez sie boje. Moj maz to sie właśnie nasmiewa z moich piersi. Twierdzi ze niedługo kupimy 2 wozki.. Jeden dla dziecka drugi na piersi haha [emoji13]

0d1ysek2tzj8m0q3.png
Mój takimi tekstami nie rzuca, bo wie, jaki mam problem z biustem od zawsze... W ciąży też rosną, już doszłam do 65K, ale liczę, że po porodzie wrócę do rozmiaru sprzed, czyli jakiegoś 60GG... Ale - biustonosz 24/7, i lekko nie jest...
(zwłaszcza, że jestem ogólnie drobna i szczupła)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Jak komuś się dłuży czas między wizytami to zapraszam do mojego remontu, nie mam w co rąk włożyć :) A wizyta już we wtorek :) Nawet nie wiem kiedy przeleciały 4 tyg. Ale ja już się i tak nie zamartwiam :) Jestem spokojna, a odkąd czuję ruchy to już całkiem :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
A jak postępy? Na jakim etapie jesteście?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mój takimi tekstami nie rzuca, bo wie, jaki mam problem z biustem od zawsze... W ciąży też rosną, już doszłam do 65K, ale liczę, że po porodzie wrócę do rozmiaru sprzed, czyli jakiegoś 60GG... Ale - biustonosz 24/7, i lekko nie jest...
(zwłaszcza, że jestem ogólnie drobna i szczupła)

0d1yrjjgtd95fou3.png
No to spory biust rzeczywiście. Moj lubi sobie ze mna pozartowac wiec nie biore tego do siebie[emoji13]

0d1ysek2tzj8m0q3.png

Jak mój byl ostatnio taki chory to pobolewalo mnie gardło , ale teraz nieczuje nawet jak by mnie coś rozkladalo , może organizm tak poprostu reaguje tylko
Chodzi mi o to, czy wcześniej był jakiś czynnik który mogl spowodować skurcze i skracanie szyjki. Bo mi pamiętam jak wcześniej urodziłam Kacpra to robili wyniki czy nie było zakażenia wewnątrz macicznego a mowilas o tym stanie podgorączkowym i tak mi się przypomniało. Najważniejsze, że zrobili wszystkie wyniki, jesteś pod dobra opieka i wiedza co robią

reklama
Ja muszę sobie wage kupić i wtedy bede kontrolowac wszystko. Jakiś czas temu przytylam killa kg i z nerwow wyrzucilam przez okno a ze szklana byla to roztrzaskala siw w mig[emoji13][emoji13]

Tyle dobrze ze wujek obok ma masarnie wiec jak sie bardziej przytyje to będę korzystac z tej swinskiej wagi [emoji3][emoji3][emoji3][emoji23]

0d1ysek2tzj8m0q3.png
[emoji23]Haha, na ta swinska to ja niedlugo bede mogla stawac[emoji6]
A tak serio to juz bardzo duzo przytylam i boje sie co to bedzie dalej[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry