reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam w kolejny piekny sloneczny dzionek:tak::-)Wczoraj bylismy na Starowce i byl jakis festyn,jakies maratony sie odbywaly.Przyszlismy z balonami do domu:tak::-)
Beatko Szkoda ale widocznie tak mialo byc.Na wiosne sie uda!!!:-):-):-)

A jesli chodzi o nakrecanie sie to ja wlasnie uwazam ze dzien po @ zrobic test i bedzie wszystko jasne,albo sie jest albo nie i nie czekac na przyjscie i miec mala nadzieje przez kilka dni.:sorry2:
Idarnowska hello a co u ciebie i Kiniusi :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

reklama
Cześć Dziewczyny,

dawno mnie nie było ale miałam taki wir w pracy, że nie wiedziałam jak mam na imię...

A dziś chcę się wyżalić :-( Byłam rano u lekarza i się okazuje, że pęcherzyk nie pęka...Rośnie tak jak trzeba ale potem nie pęka więc nici z zapłodnienia. Mam 18dc , wszystkie objawy dni płodnych miałam, temperatura urosła i nici! Jajko jak było tak jest nadal ani myśli pęknąć :no:
Strasznie się tym zdenerwowałam i smutno mi jak cholera. W czwartek kolejne USG... już mnie głowa boli od tego...

Aj tam...

Antiope maz ma 6 miesieczne rejsy i na 2 miesiace wraca do nas. Wiec teraz miesiac dluzej bedzie w morzu, ale my do niego pojedziemy na miesiac, a potem wracamy do domu z nim, ale po 2 miesiacach wraca na statek. Prace ma fajna, wiec za szybko nie zrezygnuje wiec jak zajde w ciaze, to i tak bede sama. Ale w zyciu wszystko ma swoj sens, wiec jak na druga dzidzie trzeba poczekac to poczekam. Kiedys sie uda, jestem cierpliwa.

Podziwiam w takim razie Beatko. Ja chyba bym tego nie zniosła. Myślałam, że jak przyjeżdża, to na dłużej, np.pół roku. :-(

Beatko przykro mi ze malpiszon zawital.
Ja dalej w domu :-( dzisiaj musze jechac do ginekologa na kolejna wizyte. Znajac moje szczescie to lekarz mi powie ze dalej nic sie nie dzieje :baffled:. Ale co tu gdybac trzeba to zobaczyc. O 15 mam wizyte.

Hausfrau a jak to u ciebie z testowankiem? Dzis masz termin spodziewnej @ Ja juz sie pogubilam......
Niestety... mój suwaczek pokazuje w którym jestem dniu cyklu ale obawiam sie, że nici z @ i z testowanka i w ogóle z wszystkiego BO nastawiam się na cykl z serii wielomiesięcznych. Jak sie uda, to zmienię suwaczek.

A dziś chcę się wyżalić :-( Byłam rano u lekarza i się okazuje, że pęcherzyk nie pęka...Rośnie tak jak trzeba ale potem nie pęka więc nici z zapłodnienia.
Nie martw się! Najważniejsze to byc pod opieka dobrego lekarza. on już coś wymyśli :tak:

Witajcie dziewczynki ....
Do mnie też zawitał małpiszon
d010.gif
d010.gif
d010.gif
.
A już myślałam,że sie udało
a060.gif
.
No to przechodzimy do 4 cyklu starań .....

reklama
Do góry