reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Dobry wieczór dziewczynki ,przepraszam,że się nie odzywałam,ale miałam męczący dzień:baffled:.
Robiłam obiad dla całej rodzinki,potem siedzieli,gadali i dopiero niedawno pojechali...w końcu:cool2:.
Po @ ani śladu,ale teściora nie robiłam.Chcę poczekać kilka dni i w razie czego iść na betkę:tak:.
Nie będę odpisywała każdej z Was,bo usypiam nad klawiaturą.Mam nadzieję,że mi to wybaczycie.:tak:
Buziam Was wszystkie i każdą z osobna.
Idę lulu.
Dobrej nocki życzę.;-)
Do jutra.:tak:

no babeczki się tak wątek rozkręcił że nie nadążam z czytaniem :-) ja siuę czuje średnio bo muli mnie tylko troszke ale za to ciągle no i moje biedne piersi mam wrażenie że odpadną ale poza tym spoczko :tak::tak::tak::tak: chciałam jak najwięcej weekendu spędzić z mężusiem bo dziś poszedł do pracy na noc a od jutro cały tydzień ma druga zmianę więc sie będziemy mijać :-(
dla wszystkich staraczek świeżutkie prosto od mojego okrąglinka
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tak żeby starczyło na Was wszystkie i pozdrawiam wszystkie ciotki od mojego fasolka puchalinki:-):-):-):-):-)

Moniko witaj :-):-):-) zabieram swoja porcję fluidkow i uciekam do łóżeczka :-D:-D:-D

Kiniusia u mnie tez @ narazie nie ma :rofl2::rofl2::rofl2:.

@ @ @ mówimy stanowczo NIE

Dzień Dobry w nowym tygodniu!!

Miałam męczący weekend i dzisiaj rano nie umiałam się zwlec z wyra :sorry2:
W ogóle to wczoraj (w niedzielę) dwa razy dzwoniła do mnie jakaś kobieta w sprawie pracy. Nagrała mi się na pocztę głosową ale dzisiaj jak odsłuchałam NIE MOGŁAM JEJ ZROZUMIEĆ.

Asialc i jak?? dajesz radę sama w pracy??
elza ab jak miałam psa to też uwielbiałam wspólne spacery... można sie wtedy swietnie odprężyć
e035.gif

Beata2710, idarnowska CO U WAS???? Jak wygląda sytuacja??
lenna my tą krawkowska pochłonęlismy w sobotę jak Małż zrobił grzanki. Nawet możliwa ale czy tak naprawdę polska smakuje :p
Ewcia81 ten babski wypad na pewno cię trochę zrealksował. Małż w sobotę dostał esa od kumpla z propozycją męskiego wieczoru :cool2: ale odmówił bo stwierdził, że cały tydzień mnie nie widział prawie a tu ma po kanjpach łazić ...
a015.gif

gosia_pl "posmyrać" DOBRE :laugh2:
kiniusia wizyty rodzinne są fajne ale ile przy tym roboty :-)

reklama
witajcie kobietki:tak::tak:
ja dzisiaj mam nie najlepszy dzien od rana mam zawroty głowy a od jakiejś godziny zbiera mi sie na konkretnego pawika:sick::sick::sick:i czuje się strasznie niech już będzie jak ma być na dodatek z przerażeniem patrzę na zegar że jeszcze ponad 6 godzin w pracy:szok::confused:
Wam za to miłego dnia życzę:tak::tak:

Do góry