reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Zjedz coś lekkiego, żeby dzieć nie spał na badaniu [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Kupiłam Kinder bueno i idę pomału :p trzymajcie kciuki :)
Weź ze sobą coś słodkiego żeby małego obudzić w razie potrzeby :D
Mam, mam :p ale nie wiem czy przełknę :p

reklama
Część dziewczyny.
Nigdy Was nie nadrobię, więc tylko z informacją przyszłam, że jestem po USG. (następne 11.04).
Więc tak jest 20t3d, 340g, 140/min, szyjka 40mm.
No i SYN :)
Ale mam się zgłaszać na mierzenie szyjki, bo nie wiadomo co było powodem mojego przedwczesnego porodu, więc będziemy kontrolować.
Gratuluje zdrowego sybka[emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Może przez pogodę? Ciśnienie skacze, itd, ja też jakoś czuję się zmęczona i senna....

0d1yrjjgtd95fou3.png
No dzis strasznie ponuro i mokro. To pewnie przez to. Poza tym meczy mnie juz drugi tydzien siedzenie z mloda w domu. A jeszcze do tego M nic nie ulatwia[emoji53]

Matczyna logika :D Pewnie też będziemy podobne ;)
Rozumiem Twoją córcię, ja też KOCHAM ruskie pierogi. Zresztą moje dziecko również, to rodzinne :tak:
...a jak córcia się czuje?

Też masz szansę, jak będzie Ci się wszystko rozchodziło, skracało albo uwierało :D To nie tylko kwestia wagi ;)

Wiem że mój mnie ewentualnie zasypie makaronem :D :D Ale tak serio, to co będziecie mroziły? Pierogi można, wiadomo. Ja np. mam często mrożony sos do bolognese, zupy- ale zupa to na lipiec słaba opcja. Co jeszcze obiadowego?
Pamiętam jak po porodzie Franka, w maju, jego tata przywoził mi młode warzywa gotowane na parze- bo miałam straszną ochotę- a on jadł moje szpitalne jedzenie i mu smakowało :-D

Dzisiaj lobbuję za pleśniakiem..! :D A od pleśniawek trzymajmy się z daleka :D
Mloda niezmiennie czuje sie swietnie i wogole nie widac, ze jest chora. Tylko ciagle kaszle. Chyba jutro pojde zbow zeby ja osluchac.

reklama
Do góry