Ja w dwuch pierwszych czulam ze to chopcy i bylo tak. Teraz bardziej skłaniam sie za dziewczynka ale maz modli sie o syna to moze wymodliJedni mowia ze bedzie dzuewczynka inni ze chopiec i badz tu madry![]()
reklama
Mój ma 8 kg i zapieta jest na ostatnim zabku. I tak spogladam czy sie nie dusi ale zasnal to chyba nie za ciasnoMoja tez wlasniemoj 4 kg byk tez juz ma założona
![]()
misis188
Fanka BB :)
Kochane psiakiMój ma 8 kg i zapieta jest na ostatnim zabku. I tak spogladam czy sie nie dusi ale zasnal to chyba nie za ciasno![]()
gooossia17
Mi wszyscy wróżyli chłopaka, i co? Zosia będzieŻadnych przeczuc?A znajomi albo rodzina nic nie podpowiadają ?
że wyglądasz że będziesz miała chłopaka albo dziewuszke?
![]()
Ostatnia edycja:
misis188
Moja szwagierka jak sie dowiedziala o ciazy to powiedziala ze bedzie dziewczynka bo mi urode odbiera a ja w tedy bylan przed ospa i bylam ledwo zywa i w dodatku bez makijażu to wiadomo ze w takich sytuacjach urody brakIm nie wszyscy wróżyli chłopaka, i co? Zosia będzie![]()
Aguleczka29
Mamuśki a kupujecie sterylizator do butelek ? bo w zasadzie chyba butelki można myc w zmywarce ?
jasani
Ten przesąd akurat się nie sprawdza. Mi wszyscy mówią, ze ładnie wyglądam w ciąży a noszę dziewczynkę.Moja szwagierka jak sie dowiedziala o ciazy to powiedziala ze bedzie dziewczynka bo mi urode odbiera a ja w tedy bylan przed ospa i bylam ledwo zywa i w dodatku bez makijażu to wiadomo ze w takich sytuacjach urody brak![]()
meg86
Ja kupiłam sterylizator i podgrzewacz używany. Butelki i smoczki raz na jakiś czas będę sterylizowacMamuśki a kupujecie sterylizator do butelek ? bo w zasadzie chyba butelki można myc w zmywarce ?
meg86
Popieram. U mnie to samoTen przesąd akurat się nie sprawdza. Mi wszyscy mówią, ze ładnie wyglądam w ciąży a noszę dziewczynkę.
reklama
Ewunka