reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja nie odróżniam torbieli cyst itd ona mówi na to zmiana , a na skierowaniu napisała guz. A faktycznie to mówi ze ona nie wie co to jest. Ale ze się jej nie podoba ze w środku ma jakieś grudki czy jakoś tak. Kurde mało mówi , mało tłumaczy a ja przecież lekarzem nie jestem i skąd mam wiedzieć jak nie od niej. Ona mi od początku mówiła żeby usuwać , twierdzi ze to się nie zmniejszyło od piątego tyg w dodatku to ca 125 niepokojące ...
To pewnie coś litego. To może lepiej rozważyć usunięcie? Przy zwykłej torbieli Ca raczej nie jest podwyższone.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

To pewnie coś litego. To może lepiej rozważyć usunięcie? Przy zwykłej torbieli Ca raczej nie jest podwyższone.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez czułabym się lepiej nie mając już tego , mogąc to zbadać hist - pat. Tylko ze się cholernie boje a lekarka jakoś nie czuła się w obowiązku niczego mi wyjaśnić jeszcze :/

Tez im nie ufam. Może któraś z kobietek wie i Ci napisze. Ja tez mam jakieś trefne nery przejdę bez skarpetek z łazienki do salonu i kij ze w domu ciepło jak mi nogi zmarzną i zaraz szczypie i siku co piec minut , albo nie wyleje się na czas bo nie ma gdzie i to samo jest

O jakbym o sobie czytala. Ja tak samo zawieje mnie delikatnie, jakis chlodek i latam co chwilę sikac.

Mnie jak na poczatku zlapalo jakies zapalenie pęcherza bo w moczu mialam mnostwo bakterii i leukocyty do 100 wpw. Bol, pieczenie. Ratowalam się rumiankiem. Pilam go, potem parzylam w duzej misce i siedzialam tylkiem. Sok z żurawiny tez pilam. A potem przyszedl mi urosept na pomoc po wizycie u lekarza. Generalnie urosept mozna brac.

reklama
Do góry