reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Czyli to chyba nerki ...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak na plecach tak na wysokosci pod zebrami to moga byc nerki.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Witam z rana i pozdrawiam z badań. Dzisiaj wszystkie podstawowe oraz glukoza :/ Chciałam sobie podsumować kiepski tydzień i dokończyć nieprzyjemności, które się rozpoczęły od zalania mieszkania.

W planach generalny remont, wszystkich pomieszczeń poza łazienka. Ja się na ten czas nie mogę wyprowadzić, bo muszę być blisko lekarza i szpitala w razie czego. A w hałasie i pyle też nie mogę przebywać. Także chyba uda się zacząć po narodzinach Stasia. Eh eh same zmartwienia.
współczuję tych problemów remontowych :(
a nie możesz się przenieść choćby na kilka dni gdzieś blisko? do kogoś znajomego, sąsiadki, albo cokolwiek takiego, żeby jednak być blisko lekarza, szpitala, ale móc zrobić remont?

Wysłali kieckę :D Może w poniedziałek będzie :)
trzymam kciuki :)

Tak najlepiej :D i żeby dzieciaczki odziedziczyły tylko najlepsze cechy od każdego z rodzica :D

Mhm :) ja raczej pod kolor wezmę, bo gdybyśmy chcieli jechać do innego miasta do galeri to dziecko w fotelik, stelaż w bagażnik i po galerii mogę jeździć z fotelikiem. Chociaż bardzo tego nie lubię i nie podoba mi się jak niektóre matki tak wożą. To innego wyjścia nie ma. Bo cały wózek z gondola się chyba nie zmieści. Chyba , że gondola na tyle siedzenie , stelaż w bagażnik :)

My niestety nie możemy sobie przymierzyć. Bo raz weźmiemy auto teścia, raz brata raz siostry. Nie mamy swojego jeszcze. Jak kupimy w przyszłości to i fotelik się dokupi :)
ja nie lubię galerii, ale myślę, że w razie czego to będę w chuście nosić... choć bagażnik duży, i na pewno gondola też by weszła... ;)

Nadrabiam Was i nadrabiłam aż musiałam skoczyć do banku opłacić telefon i dopiero skończyłam wszystko czytać :)
Kupiłam sobie paczka na poprawę humoru i leżę przed tv.
Witam się z Wami brzuszkiem dziś zaczynamy 26 tydzień ciąży (25 tydzień i 0 dzien) Zobacz załącznik 843557
ładny brzuszek :)

Zrób koniecznie bo pracowałam w reserved na studiach i nie zrozumiałam mimo to hehehe

f2w39n7303c24ozn.png
jak tylko zwlekę się z łóżka, a na razie leżę i was nadrabiam.... ;)

Ja też skakalam ze stodoly ( z tego miejsca gdzie jest siano a nie z dachu - teraz bym się bała [emoji23]) i takie tam, ale mój byl ode mnie dużo lepszy [emoji16] a pewnie z 20 bo z imprezy wracał z kolegami

f2w39n7303c24ozn.png
niezły ;) to szanse na ciekawy charakterek są bardzo duże ;)

zostało ok 10 stron...

Jesteś dalej ode mnie, miałas @ 25 a ja ostatnia od 21 października .. :confused:
tak tak, bo od 2.10 - ta dziwna @25 to jak już gdzieś tam wcześniej pisałam, to się okazało plamienie implantacyjne, tylko że bardzo silne, na tyle, że wzięłam je za @, i dlatego nie robiłam wcześniej testu, bo mi się @ nie spóźniła, tylko miałam taką mniej obfitą (plamiłam dość mocno przez tydzień), i zorientowałam się jak kilka dni po tej "@" poszłam biegać, było koło 8.11 ;)

Klaudia a co zrobicie jak bedziecie chcieli gdzies z dzieckiem wyjechac? Bez gondoli pojedziecie?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No jak będziemy chcieli wyjechać to wiadome , że z gondola. Ale jak będziemy chcieli na dzień jechać gdzieś , do zoo itp to wygodniej w foteliku. Chociaż jeszcze zobaczymy. Może zawsze będziemy zabierać ze sobą gondole :)

cześć dziewczyny :)
wczoraj byłam u mamy, w między czasie goście, potem O wrócił, i tak zleciało... a potem spędziliśmy parę godzin w kuchni gotując i objadając się [emoji14]
strasznie mi się spać chciało, i dzisiaj rano też, obudziłam się, zjadłam, O pojechał do pracy, a ja po prostu usnęłam z laptopem.... :O
biorę się za nadrabianie, a trochę mi to zajmie, biorąc pod uwagę, że mam pewnie coś w okolicy 100 stron.... będę nadrabiała z grubsza, ale jakkolwiek się postaram... :)
To powodzenia[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

O kurde współczuję, a przestało już ? A masz obok zaraz sąsiadów,? Pamiętam jeszcze w pl jak u nas sąsiad coś tam robił w piwnicy a było słychać jakby to było u nas[emoji5]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Od czasu do czasu jeszcze jest ... Ale juz sama nie jestem w domu wiec jest lepiej ... Ale ile sie stresu najadlam to moje ...

No jak będziemy chcieli wyjechać to wiadome , że z gondola. Ale jak będziemy chcieli na dzień jechać gdzieś , do zoo itp to wygodniej w foteliku. Chociaż jeszcze zobaczymy. Może zawsze będziemy zabierać ze sobą gondole :)
Tylko niby dziecko nie powinno być dłuższy czas w foteliku a tak wypad nawet jednodniowy to zawsze to kilka godzin w foteliku :) A nie martw się, gondola w Vulcano jest składana, więc sporo miejsca nie zajmie ;)

Matko ale sie wystraszylam :( siedze sama w 2 pietrowym domu i co chwile slysze stukanie z piwnicy jakby ktos drzewo rabal albo cos :( Balam sie tam wgl zejsc ... ale po chwili zeszlam i dalej nie wiem co to moze byc :( strach tak samemu ;(
Ojej, ja to bym juz na zawal zeszla[emoji33] Chyba bym nie mogla mieszkac w domu.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry