reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja kupiłam spodnie ciążowe tez w h&m i właśnie idą do mnie drugie bo są takie wygodne

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
oar8flw178dnjg4g.png

A jakie to ? Macie może Dziewczyny jakąś fote ?

reklama
A jakie to ? Macie może Dziewczyny jakąś fote ?

Tez poprosze, ja zamowilam legginsy z hm mama, a z poprzedniej mam jeansy tez hm i byly super.

Ja musze koniecznie kupic stanik odpowiedni, bo piersi mam juz z 2 rozm wieksze, a nie mam jak bo narazie utknelam lozku na jeszcze 2 tyg.
W tamtej ciazy mialam firmy Corin model virginia cos wspanialego na czas ciazy napewno kupie go tez teraz[emoji106] pozniej kupialam ten sam model tylko z opcja odpinania do karmienia.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tez poprosze, ja zamowilam legginsy z hm mama, a z poprzedniej mam jeansy tez hm i byly super.

Ja musze koniecznie kupic stanik odpowiedni, bo piersi mam juz z 2 rozm wieksze, a nie mam jak bo narazie utknelam lozku na jeszcze 2 tyg.
W tamtej ciazy mialam firmy Corin model virginia cos wspanialego na czas ciazy napewno kupie go tez teraz[emoji106] pozniej kupialam ten sam model tylko z opcja odpinania do karmienia.

U mnie z piersiami też kosmos, dobrze, że chodzę w stanikach sportowych, bo już bym na bank w żaden 'normalny' nie weszła :D

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Ja tez chodzę w sportowych - tak mi najwygodniej. A kupiłam właśnie te legginsy ciążowe- fajne sa.

Ja tez chodzę w sportowych - tak mi najwygodniej. A kupiłam właśnie te legginsy ciążowe- fajne sa.

No jak jak teraz leze to tez w sportowym ale boje sie ze tak do chodzenia jak piersi mam jak 2 kamienie to ze za mało trzyma i jednak musi byc taki z fiszbinami i regulowanymi ramiaczkami zeby te piersi przytrzymac

No jak jak teraz leze to tez w sportowym ale boje sie ze tak do chodzenia jak piersi mam jak 2 kamienie to ze za mało trzyma i jednak musi byc taki z fiszbinami i regulowanymi ramiaczkami zeby te piersi przytrzymac

Mi po dwóch latach karmienia już tylko operacja by pomogła więc stawiam tylko na wygodę przy noszeniu stanika [emoji23]
Kurde powiem Wam, że jak dla dziewczynki mamy masę imion, które nam się podobają, tak dla chłopaka żadnego. Dosłownie, żadnego.

też muszę mieć stanik co dobrze trzyma biust, dramat jest wieczorm jak trzeba sciagnac ;)

Mi po dwóch latach karmienia już tylko operacja by pomogła więc stawiam tylko na wygodę przy noszeniu stanika [emoji23]
Kurde powiem Wam, że jak dla dziewczynki mamy masę imion, które nam się podobają, tak dla chłopaka żadnego. Dosłownie, żadnego.

Mnie po pierwszej ciąży gdzie przez 5 mies spędzałam 5 h dziennie podpięta to laktatora tez niewiele po piersiach zostalo ale jeszcze walcze [emoji23]

Ja dla dziewczynki ma 2 dla chlopca zupelnie nic nic ... jak cos wymyslisz daj znac [emoji12]

reklama
Do góry