Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie mogłam wstać z łóżka pierwsze krokirobiłam zgrbiona jak paralityk:-(
a brzusio mam taki widoczny jak pod koniec 4 m-ca
w wekend przywioze aparat bo pozyczylam siostrze to zrobie fotke
Witam kwietniowki!
jestem mama styczniowa 2008 i zobaczylam na naszym watku suwaczek Maska!!!!!!
Masiek nic sie nie chwalilas ze spodziewasz sie malego skarbu![]()
![]()
![]()
gratuluje i zycze szczesliwego rozwiazania. Musze koniecznie powiedziec stycznioweczkom![]()
. 
To wielka szansa dla mam, które już raz rodziły przez cc 
Ja też chciałabym urodzić "siłami natury" 
A akurat mam wiele koleżanek w ciąży i większa część z nich strasznie boi się urodzić naturalnie i wręcz się przed tym bronią
Moja gin powiedziała, że niektóre kobiety już taki wewnętrzny strach mają, którego nie da się przezwyciężyć... I że to całkiem normalne jest
Boję się tego bólu, bo tyle się nasłuchałam opowieści o tym, że leepiej nie mówić... 

I słyszałam też, że podobno lepiej jest samemu popękać, niż dać się ciąć... Ile w tym prawdy, to nie wiem, bo to tylko lektura była internetowa, nic potwierdzonego przez ginkę
A Wy jakie macie do tego nastawienie ?? Jest czego się bać ?? 

Buźki !!!!!![/quote]

:-)
a szycie............. gdy już miałam małego przy sobie to nawet wygięta igła (gruba jak do szycia skór) mnie nie wystraszyła......... ani łyżeczkowanie macicy bo łożysko nie chciało odejś.......... nic ... nic nie przyćmiło tego szczęścia,ze dałam radę......... i dla pocieszenia dla mam ,które już mają jedno dzieciatko.... drugi poród z reguły przebiega łatwiej - co potwierdzam