reklama
Rozwiązanie
@MaryH nie wiem nie znam się ale może masz rację. Choć lekarz tez nie powiedział ze to główny powód nie powodzenia.
[emoji177]23.08.2018[emoji177]
[emoji177]Syn Maksymilian lat 10[emoji177]
reklama
aspekt
Fanka BB :)
Nasze prababcie z pewnoscia tez ronily, o czym mogly czesto nie wiedziec, bo nie bylo testow ciazowych. Do tego smiertelnosc noworodkow byla wysoka. Gromadki dzieci brały sie z tego, ze kobiety (te co nie umarly we wczesniejszym pologu) byly plodne i nie stosowaly antykoncepcji.
Każda z nas ma wybor: sprawdzic swoje podejrzenie ciazy juz w dniu spodziewanej miesiączki (biorac na siebie ryzyko np. uswiadomionej ciazy biochemicznej) lub czekac na objawy czy kolejna miesiaczke.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Każda z nas ma wybor: sprawdzic swoje podejrzenie ciazy juz w dniu spodziewanej miesiączki (biorac na siebie ryzyko np. uswiadomionej ciazy biochemicznej) lub czekac na objawy czy kolejna miesiaczke.
Aniaanka
Pojechalam dzis na Sor bo krwawienie jest coraz mocniejsze. Beta dzisiaejsza 34,1........ Bylam na konsultacji ginekologicznej i wyglada ze ta krew jest przedmiesiaczkowa. Wyc mi sie chce... Tak sie od razu udalo zajsc w ciaze i co z tego.... Mam miesniaka w szyjce i o zgrozo napisala ze moze polipa, ale powiedziala ze na tym etapie to nie bylaby przyczyna poronienia. A mi moj lekarz mowil trzy miesiace temu ze z polipem nie wolno zachodzic w ciaze bo mozna poronic. Mialam zabieg usuiecia polipa w styczniu, ale histopatologia go nie wykazala. Moze cos zostalo w szyjce lub odroslo, nie wiem........Nie wiem dlaczego nie moge utrzymac ciazy.
aspekt
Przykro mi, że tak się potoczyło. Teraz przede wszystkim wylecz szyjkę - co by tam w niej nie było. Jeśli masz sklonnosci do polipow, to byc moze masz slaby progesteron i powinnas go brac w drugiej polowie cyklu podczas staran o ciaze (tak mi powiedzial endokrynolog). Spokojnie, krok po kroku, a bedziesz coraz blizej zostania mama.Pojechalam dzis na Sor bo krwawienie jest coraz mocniejsze. Beta dzisiaejsza 34,1........ Bylam na konsultacji ginekologicznej i wyglada ze ta krew jest przedmiesiaczkowa. Wyc mi sie chce... Tak sie od razu udalo zajsc w ciaze i co z tego.... Mam miesniaka w szyjce i o zgrozo napisala ze moze polipa, ale powiedziala ze na tym etapie to nie bylaby przyczyna poronienia. A mi moj lekarz mowil trzy miesiace temu ze z polipem nie wolno zachodzic w ciaze bo mozna poronic. Mialam zabieg usuiecia polipa w styczniu, ale histopatologia go nie wykazala. Moze cos zostalo w szyjce lub odroslo, nie wiem........Nie wiem dlaczego nie moge utrzymac ciazy.
zanka200389
Kochana po deszczu zawsze wychodzi słońce... Ja też przezylam poronienie, ciaze obumarla a teraz jestem w 20 tygodniu i na początku też była ciaza zagrożona a teraz jest ok co i Tobie życzę
reklama
zanka200389
Jeśli to była ciaza to nie do uratowania. Ja jak poronilam to miałam 4 cm torbiel na jajniku i tez jej nie utrzymałam