G
gosc 15
Gość
Ja mam termin na 1 września ale z usg wychodzi mi 24 sierpień. O zgrozo! Którego terminu się trzymać?
Oo 24 to moje urodziny
Mi kazdy mowi ze nie urodze we wrzesniu tylko wlasnie w urodziny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam termin na 1 września ale z usg wychodzi mi 24 sierpień. O zgrozo! Którego terminu się trzymać?
Ja tak czasem mialam zazwyczaj wieczorami,nawet jak w ciazy nie bylamMam pytanie czy zaczela może któraś z Was puchnac już? Mam palce na rękach momentami tak opuchnięte że obraczke chce mi rozerwać :\
Niesamowite jesteśmy tak miałam z drugą ciąża że zalamka kupiłam różowe prześcieradło na przewijak a później chłopak myślę właśnie ze z dziewczynki może właśnie powstać siusiak ale w odwrotna stronę chyba nic się nie zmieniU mnie na wczorajszej wizycie okazało się, że córce wyrósł siusiakprawie spadłam z fotela . Mówię do lekarza, że ja już mam różowe sukienki i jak to ? A on, a kto kupuje ubrania w pierwszym trymestrze, a ja sobie myśle, my wszystkie tutaj na forum
![]()
Jejku jeszcze nie puchne mam czas oby jak najdłużej wytrzymać,Ja tak czasem mialam zazwyczaj wieczorami,nawet jak w ciazy nie bylam![]()
Ja tak czasem mialam zazwyczaj wieczorami,nawet jak w ciazy nie bylam![]()