reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2018

Na pewno jeszcze nie az taki duzy, tylko ludziska nie pamietaja. Fajnie, ze milo przyjeli nowinę.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Jest duży serio [emoji85] w pierwszej ciąży pod koniec grudnia cokolwiek zaczęło być widać a w lutym urodziłam. Jestem raczej z tych szczupłych i brzuch się rzuca w oczy
Załączam dowód. Uprzedzam : nie, nie włożyłam tam poduszki. A brzuch równy cyckom [emoji16]
54bfd6c2c0fbf930a351c471f44fe9fd.jpg

p19ucsqv9zf9v2yk.png

Ostatnia edycja:
reklama
Jest duży serio [emoji85] w pierwszej ciąży pod koniec grudnia cokolwiek zaczęło być widać a w lutym urodziłam. Jestem raczej z tych szczupłych i brzuch się rzuca w oczy
Załączam dowód. Uprzedzam : nie, nie włożyłam tam poduszki. A brzuch równy cyckom [emoji16]

p19ucsqv9zf9v2yk.png
O wow [emoji50][emoji3] u mnie tylko na wieczór jest bardzo widoczny, więc głównie wina wzdęć, ale u Ciebie ciąża na całego [emoji738] śliczny jest!

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

O wow [emoji50][emoji3] u mnie tylko na wieczór jest bardzo widoczny, więc głównie wina wzdęć, ale u Ciebie ciąża na całego [emoji738] śliczny jest!

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Za pierwszym razem nie mogłam się doczekać aż urośnie, robiłam zdjęcia z postępami co tydzień. Tym razem nie zdążyłam nawet uświadomić sobie dobrze, ze coś jest na rzeczy [emoji23] idę na rekord ewidentnie. Sezon przygotowawczy do bikini 2019 jest mój [emoji16]

p19ucsqv9zf9v2yk.png

No to ja identycznie mysle jak Ty. Narazie to takie "odległe" [emoji846]

p19u9jcgp0rsz4z5.png

Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]
No mnie jakoś też to łatwo nie przychodzi. Czasami się zastanawiam czy to aby na pewno dobrze, że w tym momencie zaczeliśmy się starać. I jak sobie damy radę i w ogóle o matko :O
A za Mamami z wózkami i tak się oglądam i jak zazdroszczę im jak takie szczęśliwe idą :) :p

No mnie jakoś też to łatwo nie przychodzi. Czasami się zastanawiam czy to aby na pewno dobrze, że w tym momencie zaczeliśmy się starać. I jak sobie damy radę i w ogóle o matko :O
A za Mamami z wózkami i tak się oglądam i jak zazdroszczę im jak takie szczęśliwe idą :) :p
Dokladnie "i w ogole o Matko". Na ta chwile nie miesci mi sie to w glowie [emoji3]

p19u9jcgp0rsz4z5.png

Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]

Drogie Mamy czy czasami leci Wam w ciąży krew z nosa ? Ja dwa razy już tak miałam, że poleciała mi krew. Nie jakoś dużo ale zawsze. Nie wiem czy się martwić i lecieć do lekarza czy witaminą C załatwi sprawę. Co uważacie ? Miałyście tak ?
Ja po mega osłabieniu miałam kilka kropel na chusteczce ale to jednorazowa sprawa

3jgxikgnv87dhgfb.png

Ja robię to samo bo obczajam wózki :-D

p19ucsqv9zf9v2yk.png

Ale piękny brzuszek :-)

p19ucsqv9zf9v2yk.png
A to nie wzdęcia? Bo ja rano raczej płaski a w ciadu dnia wzdecia wlasnie i mi wywala brzuch.

reklama
Do góry