reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U mnie nie ma słonecznej a przynajmniej nie kojarzę :( a pozostałe apteki są dość drogie bo prenatal duo kupowałam za ponad 70 zł więc dla mnie gemini i tak jest tańsze a ta słoneczna też ma możliwość zamawiania przez internet?
No to tak. jak nie ma to nie ma wyboru. Chyba też ma możliwość przez internet

reklama
Rany julek, ale drogo u Was te prenatal duo [emoji33] ja w aptece w małej mieścince, gdzie chodzę do gina właśnie, kupuję za 29,99 zł!

Zresztą tamta apteka to ewenement. Jak byłam hormonalnie stymulowana i musiałam wykupywać zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka (ovitrelle) to w tej aptece płaciłam 120 zł. Podczas gdy u mnie, w większym mieście dzwoniłam po aptekach, to kosztował on ok. 200 zł, a w aptece doz.pl internetowo kosztował 160 zł [emoji33]

Apteki mają ceny jakie im się podobają, to jest po prostu chore...

Oliwiapatrycja, nie ma się co bać, o ile problemów z cukrem się nie ma ogólnie [emoji16] dlatego teraz to i ja się boję [emoji16]

Rany julek, ale drogo u Was te prenatal duo [emoji33] ja w aptece w małej mieścince, gdzie chodzę do gina właśnie, kupuję za 29,99 zł!

Zresztą tamta apteka to ewenement. Jak byłam hormonalnie stymulowana i musiałam wykupywać zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka (ovitrelle) to w tej aptece płaciłam 120 zł. Podczas gdy u mnie, w większym mieście dzwoniłam po aptekach, to kosztował on ok. 200 zł, a w aptece doz.pl internetowo kosztował 160 zł [emoji33]

Oliwiapatrycja, nie ma się co bać, o ile problemów z cukrem się nie ma ogólnie [emoji16] dlatego teraz to i ja się boję [emoji16]
We Wrocławiu tyle aptek a pewnie wybrałam najdroższą :D aż takiej różnicy się nie spodziewałam

Dla mnie ciężko jest iść na czczo na zwykłe pobranie krwi,a jeszcze wypić to i tyle czasu siedziec na tyłku .. :D będę musiała jakoś przezyc . W tamtej ciąży musiałam powtarzać bo za pierwszym razem odrazu mnie zemdlilo i łazienka nawet cyryna nie pomogła :p
Bym poszła wcześniej przed wizytą prywatnie tylko nie wiem czy bez skierowania można zrobic

U mnie nie ma słonecznej a przynajmniej nie kojarzę :( a pozostałe apteki są dość drogie bo prenatal duo kupowałam za ponad 70 zł więc dla mnie gemini i tak jest tańsze a ta słoneczna też ma możliwość zamawiania przez internet?
Wydaje mi się że nie można.

Ja od kilku dni czułam dużo słabsze ruchy. A od wczoraj swedziala mnie muszelka. Poszłam dziś do jakiegoś ginekologa , pani zobaczyła grzybicę , dostałam jakieś globulki. Poprosiłam o USG i okazało się że mały się przekręcił dlatego go nie czuje .
Dlatego właśnie ostatnio mówiłam że to chyba za wcześnie by się cieszyć że będziemy mieć poród naturalny. Mój leżał główka do dołu a teraz wymyślił sobie leżenie poprzeczne. No nic pozostaje mi liczyć na to że się przekręci :)

Apteka słoneczna też ma wysylki to ich cennik :)
Screenshot_20180410-122118.png

Załączniki

• Screenshot_20180410-122118.png
    Screenshot_20180410-122118.png
    86,3 KB · Wyświetleń: 459
To jest to badanie na którym pije się glukoze? Jakie wrażenia? Jak się czujesz?
Nic strasznego [emoji14] w ciąży z synem też bez problemu [emoji14] pije na raz [emoji14] zanim smak poczuje, a dodają mi Panie do tego pół cytryny :) i serio nie jest źle :) ja godzinę po wypiciu normalnie, potem jak zaczyna spadać mi cukier to taka się lekko senna robię [emoji23] bez nudności, bez wymiotów, bez mdlenia :) najgorzej tyle czasu w przychodni siedzieć [emoji23]

reklama
Wydaje mi się że nie można.

Ja od kilku dni czułam dużo słabsze ruchy. A od wczoraj swedziala mnie muszelka. Poszłam dziś do jakiegoś ginekologa , pani zobaczyła grzybicę , dostałam jakieś globulki. Poprosiłam o USG i okazało się że mały się przekręcił dlatego go nie czuje .
Dlatego właśnie ostatnio mówiłam że to chyba za wcześnie by się cieszyć że będziemy mieć poród naturalny. Mój leżał główka do dołu a teraz wymyślił sobie leżenie poprzeczne. No nic pozostaje mi liczyć na to że się przekręci :)
Mozna też zamawiac przez internet :)

Do góry