reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Bo właśnie zastanawiam się czy ludzie nie widza ciąży czy nie chcą jej widzieć, czy sobie myślą ze mam troche sadełka i nie chcą mnie urazić wypalając jakaś ciąża :D
Brzusio widać :) aczkolwiek jak ktoś nie wie, to się nie domyśli.
Ja przepraszam, ale te moje skojarzenia. Coś wam powiem, jak wam brzuszka nie widać, możecie zrobić to co córa mojej przyjaciółki :D Ona jest podobnej budowy co Wy, no taki szczuplaczek, jest ok 20 tygodnia ciąży. I ona nakłada ledżinsy, w nie wkłada koszulkę i naciąga pas legginsów na brzuch, wiecie tak kurczę pod pachę, poważnie. Ja nie chcę z nikogo żartować :D ale przysięgam bogom, oddam wszystkie lody świata, ale muszę to zobaczyć na własne oczy. A brzuszek ma też właśnie podobno malutki (tak mówi przyjaciółka).

Brzusio widać :) aczkolwiek jak ktoś nie wie, to się nie domyśli.
Ja przepraszam, ale te moje skojarzenia. Coś wam powiem, jak wam brzuszka nie widać, możecie zrobić to co córa mojej przyjaciółki :D Ona jest podobnej budowy co Wy, no taki szczuplaczek, jest ok 20 tygodnia ciąży. I ona nakłada ledżinsy, w nie wkłada koszulkę i naciąga pas legginsów na brzuch, wiecie tak kurczę pod pachę, poważnie. Ja nie chcę z nikogo żartować :D ale przysięgam bogom, oddam wszystkie lody świata, ale muszę to zobaczyć na własne oczy. A brzuszek ma też właśnie podobno malutki (tak mówi przyjaciółka).
Tzw Jaś Fasola w ciąży :p

Witam popołudniowo piękne Mamusie :)
u nas na Podlasiu nie ma udanego wesela bez disco polo i bimbru :p Koleżanka zrobiła wesele i nie chciała disco polo i był tak okropnie, że szok! Tylko raz puścili Zenka i na jedną piosenkę wszyscy ludzie się zeszli na parkiet, a tak to były puchy i wesele się skończyło o 1 wraz z końcem oczepin... :p
Ja dziś posprzątałam dwa samochody i już mnie kręgosłup zaczął boleć :) ale już sobie leżę i odpoczywam i poczytuję co tam naskrobałyście przez cały dzień :D
Ja muszę się wziąć za przejrzenie tych ubranek, które dostaliśmy od siostry, bo nigdy się do tego nie zabiorę. Ale jutro mamy imprezę i schodzi się moje rodzeństwo i kuzynostwo, więc muszę coś naszykować i posprzątać ;)
A w niedzielę nad ranem wyjeżdżam już do Zakopanego, więc wezmę się za to dopiero za dwa tygodnie chyba :p
I ja raczej kompletuję ubranka od 56cm, bo mniejszego Bąbelka na pewno nie będę miała :)

reklama
Zobacz załącznik 846176 Zastanawiam się czy ten mój brzuch jest widoczny jako ciążowy ?
Mój brzuch wygląda podobnie tylko reszty nie mam takiej szczupłej jak Ty i jak patrzę w lustro to sama stwierdzam, ze wygladam jakbym miala tyle tluszczu na brzuchu ;)
Nie wiem czy tylko mnie tak nerwy ponosza przez ciaze czy mam takie stresujace otoczenie, ze nie da sie wytrzymac czasami :/

Do góry