Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Teraz to już jest chyba zalecenie do 18 r.z kiedyś bylo do roku. Ja moim cały czas podaje D3
Mi na tubce wit pisze ze do 4 rz
No tez moge dawac [emoji16]nie przeszkadza mi to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Teraz to już jest chyba zalecenie do 18 r.z kiedyś bylo do roku. Ja moim cały czas podaje D3
Cześć dziewczyny
Za godzinę wizyta, ale może trochę nadrobię do tego czasuBez pamięci zewnętrznej w postaci telefonu chyba bym zapomniała, gdzie nam głowę... Nawet wystawiając coś do piekarnika albo coś na kuchenkę, co robi się dłużej niż kilka minut tak, że wychodzę z kuchni, to ustawiam przypomnienie, a ostatnio i tak spaliłam ciecierzycę, bo w trakcie gotowania poszłam do wc, a jak wyszłam z WC to już nie pamiętałam, że garnek na gazie.........
Haha, to juz nirwiele[emoji3]Ja już tez wstaje zbieram się
Do pracy jeszcze 9 razy liczę to już jak ola [emoji23]
O Ty tez? No nareszcie[emoji3]Ja tylko 6...!!! [emoji16][emoji16] czyli i nam zaczęło się dłużyć jednak![]()
Dzień dobry![]()
Ja takie będę miała [emoji23]
Ewentualnie kwiatki doczepię do swoich sandałek - chodzę w takich
Zobacz załącznik 847454
Więc powinno iść szybko o sprawnie [emoji23]
To niedługo zaczną się sypać l4 [emoji16]O Ty tez? No nareszcie[emoji3]
No wlasnie wczoraj az tyle nie chodzilam. Tyle co do labu po wynik i stamtak do fryzjera. Potem juz autem to domu[emoji53]
Może za dużo chodzenia i ogólnie aktywności..?
O Ty tez? No nareszcie![]()
Oj Ola, oby Cie tylko nic nie zlapalo!Dzień dobry, u mnie dziś pochmurno i coś tam kropi. Żeby było fajnie, to znowu zaczynam kichać i już czuję gardło. Specjalnie wcześniej wyjechałam z domu, żeby kupić coś na gardło a babka w jedynej aptece całodobowej u mnie mówi mi, że nie maKciuki za dzisiejsze wizyty
Aaa witam się w 29 tygodniu
Wczoraj zastanawialiśmy się z M nad tymi kopniaczkami wieczornymi małego, czy to czasem nie rączki bo skoro główkę ma na dole to prędzej pasowałoby to na rączki, które daje koło główki. W każdym razie wieczorem mocno szaleje na lewym boku
![]()
WitajKtóry u Ciebie tc i waga maluszka?
Chyba nawet aż za bardzo [emoji14]
Ooo jaa, słodko [emoji173] Jaka ładna kicia [emoji7]
Jak liczysz to zaczyna się dłużyć [emoji14] U mnie jeszcze tylko jutro i przyszły czwartek
![]()
O matko, wspolczuje. Oby szybko przeszlo!U mnie już Marysia od rana gorączka 38.