reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A jakie kocyki do wózka przewidujecie? Bo w sierpniu to jeszcze gorąco może być ale w sumie to zaraz jesień i chłodniejsze dni się zaczną. Szukam na allegro jakiegoś cienkiego i już też takiego cieplejszego. Macie już coś może? Po córce mam wszystko z różem, więc muszę kupić nowe.
Kocyk już mam ale i tak pokusilam się o uszycie patchworka, narzutki dla małej. Na razie mam pozszywane trójkąty. Jeszcze ocieplina, druga strona i lamówka jakaś. :) IMG_20180415_190127.jpg

Załączniki

• IMG_20180415_190127.jpg
    IMG_20180415_190127.jpg
    851,5 KB · Wyświetleń: 86
reklama
I tak każda z nas ze wszystkim zdąży także spokojnie [emoji5] na mnie nie patrzcie i się nie stresujcie, ja to ogólnie jestem taka narwana i włączył mi się ten tryb kupowania i przestać nie mogę. A, ze mam jeszcze te l4 to już w ogóle jak wszystko W mieszkaniu porobie to nie mam co ze sobą poczynić i szukam na Allegro [emoji5][emoji16][emoji16]
I dobrze :) będziesz miała głowę spokojna później. Mi się stres już włączył miesiąc temu , że z niczym nie zdążę. Dlatego w maju chce już wszytko mieć zamknięte. Kupiłam torbę dla siebie i druga dla małej, ale leżą w szafie puste. I też wypadało by spakować :huh:

Dużo Wam leci siary ? Ja zauważyłam , że leci mi od dawna. Wcześniej woda teraz żółta ale tylko z jednej piersi.. normalne to ? :hmm:
Ja mam od 14 tygodnia . Teraz coraz więcej .raz leci z jednego a za parę dni z drugiego albo nie raz z dwóch na raz. Przez pierwsze dwa tygodnie siary miałam tylko z jednego sutka

A jakie kocyki do wózka przewidujecie? Bo w sierpniu to jeszcze gorąco może być ale w sumie to zaraz jesień i chłodniejsze dni się zaczną. Szukam na allegro jakiegoś cienkiego i już też takiego cieplejszego. Macie już coś może? Po córce mam wszystko z różem, więc muszę kupić nowe.
Ja będę patrzyła za kocykiem z Minky na jesień. Mam fajny sklep u siebie w mieście z posciela, kocykami itp i tam pewnie coś kupię. A na sierpień nie mam pojęcia czym przykrywać :-p

I jeszcze jedno. Zarejestrowałam się właśnie na niebieskim pudełku i cały czas nie przychodzi mi mail aktywacyjny. Chciałam skorzystać z jakiegoś pakietu próbek. Skąd jeszcze mogę otrzymać takie próbki?
Bebiklub.pl
Bebiko, Bebilon, HiPP pampers :)
Wiem , że tutaj można ale ja się nie rejestrowałam więc nie ręczę na 100procent :)

reklama
ja kocyk kupiłam z minky, bo we wrześniu już chłodniej na pewno będzie ;) a termin mam na 24 sierpnia :D
@miloscwczasachpopkultury też skuszę się chyba na zakupy u tego sprzedawcy :) za niedługo będę miała dużo czasu hehe :D jak możecie dziewczyny to dodajcie listę wyprawkową , chętnie zobaczę czy o czymś zapomniałam na mojej liście :D
Zaraz się wezmę za pisanie mojej :)

Do góry