reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No i super :) wiadomo, mam wolne i nigdzie się nie spieszy, ale wole to za jednym zamachem załatwić i mieć już spokój :)

To może dokupie sobie cytrynę po prostu i wcisnę hah[emoji5] jeśli tak można.

Oj no to jakoś to będę musiała przeżyć. Zjem kolacje o 19 i później katorga [emoji16]
Lepiej spytaj tam gdzie będziesz robiła badanie. Bo czasem nie pozwalają nawet cytryny wcisnąć ani pić glukozy cytrynowej :/ i wtedy trzeba się męczyć zwykła.

A ja właśnie dziś wybrałam się na obchód po sklepach bo sobie myślę że większość z was ma już prawie wyprawkę gotowa to spróbuję i ja coś kupić.. ale jak chodziłam po sklepach patrzyłam na ceny to aż mi się słabo robiło jak łatwo można przepłacać .. patrzyłam nawet jakieś mleczko do kapania i na jednym mleczku wychodzi 7zl taniej na internecie .. to kupisz dwie rzeczy i już się przesyłka zwraca :/ no i jak myślę że mam zamawiać przez neta to wiem że mam jeszcze czas na kosmetyki np :D czyli dalej nie potrawie zacząć robić wyprawki :D
Aaaa. To ja w takim razie też :D
Nie orientuje się aż tak jakie są ceny w sklepach i w aptekach bo tych rzeczy jest sporo patrzac na wyprawkę od podstaw..

Dziewczyny ja tez nie mam siary w piersiach..:) ja mam termin na koniec sierpnia i dlatego kupiłam cieplejszy kocyk minky;) muszę wziąć się za sprawdzeniem ile ubranek mam na jaki rozmiar bo ciuszki leżą mi w szafie na razie ;)
Posprawdzaj sobie to będziesz miała spokojną głowę przynajmniej pod koniec ciąży :) ja się cieszę , że chociaż ubranka mam z głowy :)

Mi tez szybciutko czas leci, dziś już 24 tydzień i 2 dzień, także nim się obejrzymy to będzie już lipiec i ostatnie odliczanie :)
Jak już widzę panie z wózeczkami z dziećmi na spacerach to aż mi tak ciepło na serduchu i nie mogę się doczekać kiedy to ja tak będę spacerowała z moja Kornelią [emoji254][emoji307]

Ja od poprzedniej wizyty, która była w lipcu 2017 to teraz jak miałam kontrole to mam 3 zęby do roboty.. masakra. Akurat w czerwcu urodzinowo jeden po drugim będę robić. Teraz już zero słodyczy do tego czasu, bo przegielam..

Ja to lubiłam brać ryż, warzywa chińskie mieszanka taka z patelni i kurczak do tego.
A jeśli chodzi o jakieś sałatki to zawsze robię mixy typu sałata, albo jakaś roszponka, rucola, pomidor, ogórek, cebula, oliwki, ser feta, kurczak, pomidory suszone itd :) wiec nic wymyślnego, ale jakie zdrowe i smaczne :)

Kornelia ❤️❤️ śliczne imię :)

Aaaa. To ja w takim razie też :D
Nie orientuje się aż tak jakie są ceny w sklepach i w aptekach bo tych rzeczy jest sporo patrzac na wyprawkę od podstaw..
Dzisiaj właśnie miałam godzinkę luźna na mieście i chodziłam po sklepach i porównywałam sobie szczególnie kosmetyki dla noworodków i w necie można znaleźć tańsze :) chodzilam z telefonem jak jakiś głąb :D w Hebe jest jakaś promocja na kosmetyki -10% dla dzieci ale nie czytałam warunki więc nie wiem dokładnie na jakich zasadach i do kiedy :)

Dzisiaj właśnie miałam godzinkę luźna na mieście i chodziłam po sklepach i porównywałam sobie szczególnie kosmetyki dla noworodków i w necie można znaleźć tańsze :) chodzilam z telefonem jak jakiś głąb :D w Hebe jest jakaś promocja na kosmetyki -10% dla dzieci ale nie czytałam warunki więc nie wiem dokładnie na jakich zasadach i do kiedy :)
Ja to samo dzisiaj :D tylko że pojechałam do takiego sklepu dużego u nas w mieście z rzeczami dla dzieci i sprawdzałam ceny butelek, smoczków, kocyków, pościeli, wanienek, laktatorów itp :D mają ceny spoko w porównaniu do np smyka ale i tak allegro zwycięża [emoji14]

Dziewczynki doszły mi te getry 3/4 co wczoraj zamawiałam i powiem na pierwszy rzut oka spoko:)
Tylko inny materiał niż tych długich co zamawiałam to później zdam relacje czy się nie mechacą i czy kolana się nie wyciągają :) w tamtych długich nic się nie działo to mam nadzieję że i z tymi będzie spoko :)
PicsArt_04-18-05.33.28.jpg
PicsArt_04-18-05.34.36.jpg

Załączniki

• PicsArt_04-18-05.33.28.jpg
    PicsArt_04-18-05.33.28.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 353
  • PicsArt_04-18-05.34.36.jpg
    PicsArt_04-18-05.34.36.jpg
    55,1 KB · Wyświetleń: 350
Mi tyle zeszło bo porywnywalam kosmetyki u tego sprzedawcy z allegro z cenami na internecie i w ogóle się nie różnią, ciekawe o ile się różnią ceny z aptekowymi.
Pewnie jak taki głąb będę chodziła w maju :D nie martw się, nie będziesz sama :D

reklama
Ale się wysiedziałam na tym allegro. W między czasie posprzątałam, ugotowalam.
I doszłam do wniosku , że chyba zrezygnuje z zakupów przez internet.. bo trochę za dużo ładuje do koszyka i wychodzi o wiele wyższa suma do zapłaty niż bym miała do zapłaty w sklepie :D
Mój koszyk:
Zobacz załącznik 848006 Zobacz załącznik 848007 Zobacz załącznik 848008 Zobacz załącznik 848009 Zobacz załącznik 848010
Opłaca się te rzeczy kupić za 270zl ?
Na co Ci tyle tetrówek ?? :d

Do góry