E
Ewka34
Gość
Wiecie co ledwo co usiadlam na przystanek zrobila mi miejsce jedna osoba ,reszta do stare dziady i baby z torbami kur..a na lawkach.. jprd.. wkurw.a mnie takie cos a widac ze w ciazy jestem.. 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jak coś teraz w Rossmanie jest promocja na proszek i płyn do Lovelazawsze to jakaś oszczędność. Ja chyba aż pójdę kupić. Zobacz załącznik 848220
Hyhy mam okazje bo jestem w miescieWidzę że każda mama po wizycie u Gina wstępuje na małe zakupy [emoji16][emoji16] super że wszystko ok z małą [emoji4]
Jestem juz po wizyciewszystko ok ,te wodniste uplawy to norma niby wiec wszystko jest ok, mala ma 720g
kupilam ciuszek w txm
pieluchy w pepco i smoczek
ewidentnie bylo widac cipuszke
![]()
No to pięknie[emoji16][emoji16]Jestem juz po wizyciewszystko ok ,te wodniste uplawy to norma niby wiec wszystko jest ok, mala ma 720g
kupilam ciuszek w txm
pieluchy w pepco i smoczek
ewidentnie bylo widac cipuszke
![]()
Hehe no mi ciposzke też ciężko rozpoznać jak patrzyłam na jakieś zdjęcia wasze z usgZaznaczył nam na zdjęciu usg i to tak wygląda ja pół bółki [emoji23][emoji23]
Super [emoji11]. .. nam lekarz tez pokazywał pipeczke tzn wargi sromowe ale ja ani mój nie poznaliśmy. [emoji23]
Jeszcze ostatnio widziałam w biedronce kapsulki do prania Lovela ale zapomniałam zobaczyć ile tam jest i ile kosztująO kurde, to na bank tam dziś idę ! [emoji5][emoji5][emoji5]
Piękne pajacyki! Lubię tę firmę. Ubranka wytrzymują tyle ile trzeba moim zdaniem![]()