Paulana
Fanka BB :)
Ale ślicznea nie szyjesz zarobkowo może ?
![]()
Link do: Paula's Toys - hand made
Kiedyś szyłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ślicznea nie szyjesz zarobkowo może ?
![]()
SlicznePluszak![]()
Ja będę prać i prasować tak dopiero za miesiącAle wy dziewczyny szaleje cię z tymi ciuszkami:O cała komoda to chyba i 3 dzieci by obskoczyla.
A wogole to już pierzecie rzeczy i ukladacie ale będziecie jeszcze je prały czy 3 miesiące będą tak leżały? Zastanawiam się czy nie za wcześnie wyciągać że strychu i prac skoro jeszcze 3 miesiące ponad do porodu.
Dzisiaj od rana boli mnie spojenie łonowe. Mam nadzieję że przejdzie bo w pierwszej ciąży trafiłam z tym cholerstwem do szpitala a jakoś nie mam ochoty tam siedzieć.
Tzn zacznę za miesiąc to co mam, te używaneJa będę prać i prasować tak dopiero za miesiącbędę mieć 2 miesiące do terminu to na spokojnie popiorę
![]()
Jestem tego samego zdaniaJa nie chce z ciuchami przesadzac tylko kupic tyle ile trzebatez nie za malo. Kolezanka mi ostatnio mówiła ze żałuje ze sie obkupila małymi ciuszkami bo jej corka wiekszosci nie nosila
Ja narazie nie pioreAle wy dziewczyny szaleje cię z tymi ciuszkami:O cała komoda to chyba i 3 dzieci by obskoczyla.
A wogole to już pierzecie rzeczy i ukladacie ale będziecie jeszcze je prały czy 3 miesiące będą tak leżały? Zastanawiam się czy nie za wcześnie wyciągać że strychu i prac skoro jeszcze 3 miesiące ponad do porodu.
Dzisiaj od rana boli mnie spojenie łonowe. Mam nadzieję że przejdzie bo w pierwszej ciąży trafiłam z tym cholerstwem do szpitala a jakoś nie mam ochoty tam siedzieć.