Sindi_@
Fanka BB :)
no to widać wiedzą co robiąu mnie tak samo gin zalecił,żebym przez miesiąc ie brała, ale też nie zapytałam dlaczego![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to widać wiedzą co robiąu mnie tak samo gin zalecił,żebym przez miesiąc ie brała, ale też nie zapytałam dlaczego![]()
To wspolczujeMają mają uczuciaja miałam królika i takie samo zachowanie. Teraz jest u rodziców, bo mój mąż ma alergię
![]()
Już właśnie doczytałam Twoje pozostałe wiadomości. No to dla takiego chodzącego dziecka nie zakładałabym używanych. Jednak dzieci takie uczące się chodzić powinny mieć buciki z twardą piętą, no i pewnie nowe żeby wkładka nie była wygięta.No właśnie takie już dla chodzącego dziecka
A co do wody, to ja jeszcze bardzo lubię wodę ze studni od dziadka z działeczki, ale piję po kryjomu, bo się na mnie denerwują, że nieprzegotowaną żłopię.
Ja też zwykła niegazowana. Źródlana (nie mineralna). Jak dzika pije. A przy nudnościach i wymiotach w pierwszym trymestrze to wogole piłam non stop.Ja uwielbiam wodę najzwyklejszą niegazowanąpiję mega dużo, nawet jak nie byłam w ciąży, od dziecka tak mam. Potrafię wypić ze 3-4 l dziennie wody myślę
Tak. Na sierść wszystkich zwierzaków. Jak jesteśmy u rodziców to po 10 min kicha i trze oczyTo wspolczujebo to takie pocieszne stworzenia.. jej swiniak tak fajnie popcornuje jak jest zadowolony.. [emoji173] rozumiem ze ma alergie na siersc ?
A jak, jak bardzo pić się chcęAle tak, to do szklanki, jednak kultura musi być.
A buciki to na razie niech leżą, podeszwy widać, że chodzone, ale mało, pomyślę.
Muszę lejek znaleźćDajesz do wody owoce np pokrojona w plastry cytryne czy pomarancze,kiwi jakie tylko chcesz i dodaj miete np kub bez serio jest superja czekam jeszcze na truskawki bo lubie wode truskawkowa
cytryne i pomarancze troche wycisnij,kiwi delikatnie
![]()
Ja wiem , że nie zdrowe Jest w ogóle a co dopiero w ciąży gazowane i kolorowe. Ale nie pamiętam dlaczegoJa pije gazowanetzn nie dużo bo i tak nie lubię za bardzo, ale pierwsze słyszę żeby to miało być coś zlego
Ja też zawsze piłam dużo, 2/3 l dziennie. Ale nie zwykłej czystej. Ble.Ja uwielbiam wodę najzwyklejszą niegazowanąpiję mega dużo, nawet jak nie byłam w ciąży, od dziecka tak mam. Potrafię wypić ze 3-4 l dziennie wody myślę