reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2018

Jadę do szpitala, poza bólami pojawiły się dość mocne plamienia. Trzymajcie kciuki ale sądzę że przyjdzie mi się dzisiaj z wami pożegnać....

reklama
Jadę do szpitala, poza bólami pojawiły się dość mocne plamienia. Trzymajcie kciuki ale sądzę że przyjdzie mi się dzisiaj z wami pożegnać....
Trzymam mocno kciuki ✊✊✊

Ja niestety mam cukrzyce co przewidywałam. Muszę teraz skombinować glukometr bo nie uśmiecha mi się gnać tylko po niego do Poznania.

@Dagaa11 kolezanko droga. Dowiedz mi się jakie warunki trzeba spełniać żeby dostać za grosze glukometr w aptece? 8 lat temu dostałam do recepty na paski. Teraz coś doktorka mówiła ze nie dają w aptece? Możesz się dowiedzieć coś na ten temat? I wiesz może czy rodzinny może wypisać takie paski na recepcie?

Już wszystko wiem dodzwoniłam się do apteki :). Pytania nieaktualne ;)

Ostatnia edycja:
Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Ja niestety mam cukrzyce co przewidywałam. Muszę teraz skombinować glukometr bo nie uśmiecha mi się gnać tylko po niego do Poznania.

@Dagaa11 kolezanko droga. Dowiedz mi się jakie warunki trzeba spełniać żeby dostać za grosze glukometr w aptece? 8 lat temu dostałam do recepty na paski. Teraz coś doktorka mówiła ze nie dają w aptece? Możesz się dowiedzieć coś na ten temat? I wiesz może czy rodzinny może wypisać takie paski na recepcie?

Już wszystko wiem dodzwoniłam się do apteki :). Pytania nieaktualne ;)
No kochana, u nas w aptekach juz nie daja glukometrow, bo przedstawiciele nie zostawiaja. Teraz tylko w poradniach diabetologicznych mozna dostac, za darmo. A ci do trgo czy paski przepisze, jeski masz stwierdzona cukrzyce to jak nsjbarddziej. A jesli tak tylko, zeby sprawdzac zapobiegawczo, to tak naprawde zalezy od "widzimisie" lekarza. :)

No kochana, u nas w aptekach juz nie daja glukometrow, bo przedstawiciele nie zostawiaja. Teraz tylko w poradniach diabetologicznych mozna dostac, za darmo. A ci do trgo czy paski przepisze, jeski masz stwierdzona cukrzyce to jak nsjbarddziej. A jesli tak tylko, zeby sprawdzac zapobiegawczo, to tak naprawde zalezy od "widzimisie" lekarza. :)
Dzięki już wiem wszystko. W poniedziałek załatwiam receptę od rodzinnej na paski + glukometr i w aptece gemini dostanę za darmo glukometr. A gdyby rodzinna nie wypisała na glukometr mam zabrać ten mój stary i też dadzą mi na wymianę nowy ten co chce. Ale rodzinna wypisze mi bez problemu. Więc od poniedziałku będę się kłuła :(. I od jutra dietka. :p

Dzięki już wiem wszystko. W poniedziałek załatwiam receptę od rodzinnej na paski + glukometr i w aptece gemini dostanę za darmo glukometr. A gdyby rodzinna nie wypisała na glukometr mam zabrać ten mój stary i też dadzą mi na wymianę nowy ten co chce. Ale rodzinna wypisze mi bez problemu. Więc od poniedziałku będę się kłuła :(. I od jutra dietka. :p
No to super, ze zalatwilas. W sieciowkach widocznie jeszcze dostaja glukonetry, w malych aotekach jak moja juz nie zostawiaja, chamy [emoji14]

reklama
Do góry