Jeśli Ci ulży :*Moja matka zareagowala jeszcze gorzej niz syn .masakra ide sie poplakac.
Ale nie ma co płakać, syn pewnie za mały żeby ogarnąć że to fajnie nie być jedynakiem, a mamuśka się nie przejmuj :* masz nas a my się cieszymy że mamy Ciebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli Ci ulży :*Moja matka zareagowala jeszcze gorzej niz syn .masakra ide sie poplakac.
Nie płacz, to wasza sprawa i wasze szczęście. Ona przemyśli, przegryzie i się pogodzi z faktem. Daj jej czas.... A jak nie to pokażecie jej że dacie sobie świetnie radę! Przytulam mocno....Moja matka zareagowala jeszcze gorzej niz syn .masakra ide sie poplakac.
Mnie jak moja córa się urodziła taki rogal kupiła siostra, nie miałam okazji z nim spać w ciąży ale jak karmiłam córkę to sprawiał mi wiele trudności, nie wiem mój może był za miekki i dziecko mi zapadalo się w tym. Wolałam wziąć dużą poduszkę złoŻona na pół niż z tym rogalem się męczyć. Jakiś czas temu go opchnelam, sądząc ze w najbliższym czasie nie będę mieć dzieci a tu niespodzianka. Ale każdy woli co innego [emoji4]Polecam taka poduszke rogal spi sie baardzo dobrze na niejmam po poprzedniej ciazy i nawet czasem maz mi ja kradl
jak sie dzidzius urodzi to sluzy tez do karmienia i dzidzi na niej moze lezec
![]()
Nie martw sie. Na moja ciążę tylko koleżanka najbliższa dobrze zareagowała. Siostry w szoku i też tekst nie fajny (nie cytuje), moj facet też pomimo że mówił że sobie poradzimy ale i tak też był w szoku, a matka nie wspomnę co powiedziała ale zadowolona nie była. W sumie ciąża nie była planowana raczej to niespodzianka no ale wypadałoby jakoś pocieszyć a nie zdołować...Moja matka zareagowala jeszcze gorzej niz syn .masakra ide sie poplakac.
Kochana tulam Cię mocno :* uszy do góry, może to pierwsza reakcja taka i z czasem się zmieni, w jak nie to jest to Wasze szczęście i cieszcie się tym bez względu na wszystko :*Czuje sie jak gowno.strasznie zostalam potraktowana.
Nie chciałabyś usłyszeć tego co mi siostry powiedziały i matka. Bolało. Ale mam JE gdzieś, to moje życie i moje dzieci [emoji4]Czuje sie jak gowno.strasznie zostalam potraktowana.
2 nalesniki z maki razowej albo mieszanej śmiało możesz :-)Nie róbcie mi tego..... ja nie mogę naleśników
![]()
Mam nadzieję, że cieszysz sie, a nie martwisz? Synek ile ma lat? Rozumiem, ze plakal bo nie ucieszyl sie z rodzenstwa....?Wrocilam od lekarza . ciaza rozwija sie prawidlowa ,wyniki dobre ale mam isc do endykrynologa ,zeby obnizyc tsh . slyszalam bicie serca ale cos zobaczyl w macicy moze robi sie miesniak ale jeszcze nic nie wiadomo. Wlasnie powiedzielismy dla syna plakal z 30 min zrozpaczy. Teraz jest juz lepiej czuje ze wszyscy tak zareaguja.i jak tu sie cieszyc ciąża