reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Uff. Dziewczyny właśnie zabrałam się za takie ogólne układanie całej wyprawki ciuszkowej dla Kornelii, bo już mam ją zamknięta i w sobotę będę wszystko prała i prasowała i mogę już układać do mebelków w pokoiku małej, bo w sumie zostało 2,5 miesiąca do porodu.
Poukładałam kategoriami czyli body z krótkim na body z krótkim, sweterki na sweterki, sukieneczki na sukieneczki itd. Nie widać tego, ale wszystkiego mam po wiele sztuk, także te ciuszki do końca roku mi starczą na małą, bo to rozmiarki 56-62 i niektóre lekko większe. Także na pierwszy miesiąc ten 56, a później wrzesień październik listopad i grudzień te 62 :)

Zobacz załącznik 854883Zobacz załącznik 854884

No niezła kolekcja:)
Z tymi 62 do grudnia to może być różnie, moja kumpela urodziła 7 tygodni temu i mała już nosi 68 :D mały pulpecik:D

Ulala Kornelia ma pełną garderobę jak na kobietę przystało :tak: sporo tego nazbierałas ale na jakiś czas kupowanie ciuszków z głowy i nie trzeba się martwić o to

Hah no dokładnie, nazbierało się, będzie miała księżniczka, wyczekiwana córeczka :) no dokładnie, przynajmniej do początku listopada mamy spokój :)

Dziewczyny któraś z Was zamawiała koszule do karmienia ze strony słodki sen . Jak jakościowo te koszule ?
@miloscwczasachpopkultury nie Ty przypadkiem ?

Tak ja zamówiłam 3 szt i szczerze to kurczę zostawiłam je w folii żeby się nie kurzyły i nawet nie otwierałam hah, jeju ale sprawdzę. Wyglądają na dobre jakościowo jak na ta cenę :)

reklama
Do góry