reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja byłam :). U mnie (mimo,ze miasto nie jest duże) było mnóstwo ubranek dla dzieci i ubrań dla kobiet w ciazy. Kupiłam legginsy i bluzkę na ramiączkach dla siebie. Dodatkowo skarpetki i 4 pary body dla Małego. Okazalo się,ze oprocz produktów z aktualnej gazetki była też wyprzedaż rzeczy z kilku miesięcy wstecz dlatego skarpetki wyniosły mnie 6,99zl a body (2 paki) po 12,99zl. Kupiłam rozmiar 62/68 i musze jechać kupić jeszcze mniejsze, bo moja mama powiedziała że na początek są za duże (a mi wydają się takie malutkie :)
No mój ma 9 tygodni i te 62/68 są na niego olbrzymie, więc leżą w szafie.
Zastanawiam się czy nie podjechać właśnie ;) mamy tylko dwa bodziaki na krótki rękawek, a z hm przesyłka idzie do mnie już dobre 3 tygodnie wrrr. Jeszcze będzie tak że zwrócę, bo rozmiar 62, który zamawiałam będzie na styk...

reklama
Dziewczyny czy to normalne że od Niedz do wczoraj miałam straszna migrenę i straszne mdłości a dzisiaj odpuścili tzn mdli mnie trochę ale wogole głową mnie nie boli piersi mam mega podbrzusza prawie nie czuję ewentualnie w krzyżu
Ty to masz przeboje. Nie jestem w stanie nawet Ci odpowiedzieć, bo mnie wszystkie dolegliwości ciążowe ominęły. [emoji14] Jak wszystkie będą takie jak poprzednia, to ja mogę być brzuchata co chwila.

Ty to masz przeboje. Nie jestem w stanie nawet Ci odpowiedzieć, bo mnie wszystkie dolegliwości ciążowe ominęły. [emoji14] Jak wszystkie będą takie jak poprzednia, to ja mogę być brzuchata co chwila.
Oj szczesciara. Mi najbardziej daly w tylek calodzienne wymioty ktore trwaly 7 dluuugich tygodni. Kazdemu mowie ze od 15tc juz sie dobrze czuje bo wcześniej to caly czas coś

A16D2841-2414-4C9B-BED3-487E2BDF0E75.png 64245524-675C-40A3-A714-417F0A16742A.png
Była dziś już któraś z was w Lidlu?
W DK wczoraj byly ubranka dzieciece. Ja oczywiscie nie moglam wyjsc bez niczego i kupilm dwupak bodziakow rozpinanych kopertowo i rajstopki ;)

Załączniki

• A16D2841-2414-4C9B-BED3-487E2BDF0E75.png
    A16D2841-2414-4C9B-BED3-487E2BDF0E75.png
    122,6 KB · Wyświetleń: 92
  • 64245524-675C-40A3-A714-417F0A16742A.png
    64245524-675C-40A3-A714-417F0A16742A.png
    194,7 KB · Wyświetleń: 95
Oj szczesciara. Mi najbardziej daly w tylek calodzienne wymioty ktore trwaly 7 dluuugich tygodni. Kazdemu mowie ze od 15tc juz sie dobrze czuje bo wcześniej to caly czas coś
Kochana ja teraz nie oddaje...Ale za to w poprzedniej ciąży całe długie 9 miesięcy oddawalam:p później już miałam kocyk i poduszkę w łazience :D

A bedziesz uderzac potem do kogos ze szpitala?? Ja ci powiem ze gdyby nie odleglosc to bym została u mojego dr G:)

Ja dalej nie wiem który szpital wybrać:p Im więcej gadam z ludźmi, tym wiekszy mętlik w głowie mam:sorry2: Za Wysp. przemawia dostępność ZZO, za Woj. większy komfort i neonatologia na poziomie. Pewnie w drodze na poród będę rzucać monetą:-D

reklama
Kochane a czy któraś z Was ma segregator mamyginekolog? Bo zastanawiam sie nad kupnem tego jestem dzieckiem ale nie wiem czy warto za ta kase

Ja mam ten Jestem w ciąży. Jestem osobą trochę nierozgarniętą, a tego czego sama nie zgubię mój odłoży "na swoje miejsce", wiec tak czy siak przepadło - u mnie ten segregator się super sprawdza :)

Do góry