reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
czy miewacie skurcze łydek dziewczyny? W zeszłym tygodniu obudziłam się raz dosłownie z krzykiem, tak mnie nagle zabolał skurcz, a uwierzcie że mam wysoki próg bólu. Dziś z kolei obudziłam się moment przed skurczem prawej łydki i opanowałam gębę ale też bolało jak nie powiem co...

@elisse - heeeej! Milion lat Cię tu nie widziałam ;) jak się masz?

Miewałam pomimo brania magnezu 3*1 i lekarz kazał mi przed snem brać magnokal dodatkowo to magnez z potasem i od kiedy biorę jest dużo lepiej bo miałam tak że mnie w nocy ból budził a teraz jest ok.

Nie wiem czy w moim brzuchu dzidzia się od wczoraj tak mocno rozciąga czy to jakieś skurcze..czuję takie napięcie raz z jednego boku raz z drugiego pusalyscie ze nie może być tych skurczów przepowiadajacych za dużo chyba pojadę dziś do lekarza..

Nie wiem czy w moim brzuchu dzidzia się od wczoraj tak mocno rozciąga czy to jakieś skurcze..czuję takie napięcie raz z jednego boku raz z drugiego pusalyscie ze nie może być tych skurczów przepowiadajacych za dużo chyba pojadę dziś do lekarza..
Skurcze są po całej powierzchni macicy. Jeśli czujesz raz z jednej , raz z drugiej to Ci się dzidzia rozpycha i przekręca :)

czy miewacie skurcze łydek dziewczyny? W zeszłym tygodniu obudziłam się raz dosłownie z krzykiem, tak mnie nagle zabolał skurcz, a uwierzcie że mam wysoki próg bólu. Dziś z kolei obudziłam się moment przed skurczem prawej łydki i opanowałam gębę ale też bolało jak nie powiem co...

@elisse - heeeej! Milion lat Cię tu nie widziałam ;) jak się masz?

Ja ostatnio połączyłam kilka faktów odnośnie moich skurczy bo mnie łapią w podbrzuszu i właśnie w łydkach też. Dzisiaj w nocy też mnie złapało. Ostatnio właśnie parę dni nie jadłam pomidorów i bananów. Może właśnie potasu mi brakuje. Postaram się znów jeść chociaż jednego pomidora i banana na dzień. Wcześniej tak jadlam i było ok.

Wczoraj robiłam mus truskawkowy, a dziś zrobiłam jabłkowo - bananowy :) akurat miałam jakieś jabłka i banany w domu :) to się nie zmarnują :D ten wyszedł gęstszy niż truskawkowy :) ale banany tak 'kleją' :)

I pochwalę się pierwszym kocykiem zrobionym przez Babcię dla Majeczki :)
Teraz będzie robiła jej jeszcze bambusowy :)
IMG_20180523_092942_1.jpg
20180523_084159.jpeg

Załączniki

• IMG_20180523_092942_1.jpg
    IMG_20180523_092942_1.jpg
    59,2 KB · Wyświetleń: 368
  • 20180523_084159.jpeg
    20180523_084159.jpeg
    65 KB · Wyświetleń: 370
reklama
Do góry