reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U nas pierwsze zdjęcie brzuszka od niepamiętnych czasów. Przed ciaza wazylam 58 kg teraz 28tc2d i dobijamy do 65 kg. Myślę że jak przytyje jeszcze 5 kg to nie będzie tragedii. Przed ciaza i ślubem wazylam 67 kg i dzięki ćwiczenia z Ewa Chodakowska w pół roku zrzucilam te 10 kg więc myślę że jak będę karmić i dużo spacerować to samo szybko zejdzie. Obyyy;)

Załączniki

• 20180523_144656.jpg
    20180523_144656.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 80
reklama
Ja też się cieszę bo zauważyłam że jak z kimś rozmawiałam to coraz więcej rozmawiam o dziecku i coraz mniej interesują mnie tematy singielek. Także będę miała z kim się spotykać :)
Mam tak samo, tematy obiektu westchnień nowego co 2 tygodnie nie interesują mnie :p ja mam 1 koleżankę z dzieckiem rocznym (ale już wróciła do pracy) i 1 z dzieckiem rocznym+drugim w brzuchu z terminem na październik. Więc chociaż z nią mam plan czasami iść na spacer ;)

Ja jutro kończę 30, zaczynam 31 [emoji7] to tak dumnie brzmi, że aż się uśmiecham pisząc to :D

Ja też jestem ostatnio w szoku. Bo dopiero 16, 20, 24 a już 30-32 tygodnie ❤️ zaraz będziemy wysyłać zdjęcia dzieciaczkow :) będziemy musiały chyba założyć jeszcze jeden wątek na takie fotki :) i mam nadzieję , że nie poznikacie z forum po porodzie :hmm:

U nas pierwsze zdjęcie brzuszka od niepamiętnych czasów. Przed ciaza wazylam 58 kg teraz 28tc2d i dobijamy do 65 kg. Myślę że jak przytyje jeszcze 5 kg to nie będzie tragedii. Przed ciaza i ślubem wazylam 67 kg i dzięki ćwiczenia z Ewa Chodakowska w pół roku zrzucilam te 10 kg więc myślę że jak będę karmić i dużo spacerować to samo szybko zejdzie. Obyyy;)

Bardzo ładny brzus :*

Nie, nie. U siebie w mieście w dziecięcym kupowaliśmy. Podobny w sumie materiał. Mój też cieniutki. Nie jak nitka :D ale cienki, akurat w sam raz na lato :) masz super ofertę, więc korzystaj :D i zapisz stronę, może kiedyś poproszę :)
Mam jeszcze inny w obserwowanych taki cienki tylko czas wysyłki długi z miesiąc .. muszę popatrzec jeszcze jakies :)
Screenshot_20180523-140006.png
Screenshot_20180523-135947.png

Załączniki

• Screenshot_20180523-140006.png
    Screenshot_20180523-140006.png
    265,6 KB · Wyświetleń: 415
  • Screenshot_20180523-135947.png
    Screenshot_20180523-135947.png
    246,7 KB · Wyświetleń: 414
Ostatnia edycja:
U mnie też by tak było pewnie ale ja dość długo w ciąży krwawiłam więc wtedy nie chciało mi się tam bawić w golenie .. teraz znów muszę leżeć a przy goleniu trochę schodzi więc nie robię tego co chwilę.. ja już teraz muszę zatrudniać męża do trzymania lusterka :)
Oj jak ja bym chciała moc się tak stroić, malować niezobowiazujaco :) Czyli mojego bobra nie ma :D
Próbowałam kiedyś z kremami ale mam mocny zarost i nie schodzily włoski :( próbowałam nawet różnych firm .. tak samo z woskiem na nogach .. próbowałam plastrów i pomimo tego że ból do zniesienia to połowa włosków zostawała
Ja tez duzo wyprobowalam i teraz jestem wierna veet. Nie jest idealnie gladko ale przynajmniej wloski mi nie wrastaja jak przy goleniu

reklama
Do góry