G
gosc12
Gość
To moja przy waszych taki wielkoludek 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1200 gram w 29tc. Dużo, mało, przeciętnie? Mi się jakoś strasznie mało wydaje. Jak to było u Was, jakie macie wagi?
U nas w 28t0d było 1154 g1200 gram w 29tc. Dużo, mało, przeciętnie? Mi się jakoś strasznie mało wydaje. Jak to było u Was, jakie macie wagi?
Hm i to by się wkładało tam i pompowało ? Interesujące .. może podświadomość chce ukazać jakieś ukryte pragnienia ?Spałam popołudniu...i tak czytam tu o szyjkach, że śniło mi się że lekarz dawał pompkę do wydłużania szyjki macicy[emoji85][emoji85][emoji85][emoji85] [emoji23][emoji23][emoji23] bijcie mnie laciem[emoji23]
Spałam popołudniu...i tak czytam tu o szyjkach, że śniło mi się że lekarz dawał pompkę do wydłużania szyjki macicy[emoji85][emoji85][emoji85][emoji85] [emoji23][emoji23][emoji23] bijcie mnie laciem[emoji23]
Ja w 26 i 6 dzień mała miala 1150 wiec widzę że moja jest duża1200 gram w 29tc. Dużo, mało, przeciętnie? Mi się jakoś strasznie mało wydaje. Jak to było u Was, jakie macie wagi?