reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mi zostało 79 dni ale w sumie za 58 dni mogę już rodzic;)
Ogolnie z dnia na dzień coraz bardziej boję się terminu ostatecznego, nie boję się porodu tylko tego że dziecku może się coś stać..ze owinie się pepowina albo coś złego się zdarzy;( czy tylko ja mam takie obawy? Mam nadzieję, że ten stan jest przejściowy.

Oczywiście, każdy powie co innego[emoji4] Ale moim zdaniem najważniejsze żeby mieć zaufanie do swojego[emoji16] mój jest mega młody i mega nowoczesne podejście ma[emoji4] Często, gęsto jeździ na zagraniczne konferencje naukowe i takie nowinki rzuca[emoji16]
I powiedz jeszcze że przystojny... ? :D
A jakie kosmetyki ty wybrałaś?
Ja wzięłam do pupy na odparzenia Mustela , do codziennego użytku maść alantan . Do kapania emulsje oilantum ( tutaj większość pewnie nie chce emolientow , ja się skusiłam szczególnie po dobrych opiniach, podobno nie trzeba później balsamowac , ani oliwkowac dziecka ) i krem bambino z pantenolen z polecenia Kasi :D

Ale ten czas leci ;)
Screenshot_20180525-151126.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180525-151126.jpg
    Screenshot_20180525-151126.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 436
I powiedz jeszcze że przystojny... ? :DJa wzięłam do pupy na odparzenia Mustela , do codziennego użytku maść alantan . Do kapania emulsje oilantum ( tutaj większość pewnie nie chce emolientow , ja się skusiłam szczególnie po dobrych opiniach, podobno nie trzeba później balsamowac , ani oliwkowac dziecka ) i krem bambino z pantenolen z polecenia Kasi :D
Hmm jakby ci to powiedzieć [emoji23][emoji16] no przystojny...[emoji16] na początku było to mega krępujące... Ale jak się do niego zapisałam to nawet nie wiedziałam, ile ma lat i jak wygląda[emoji23][emoji16] Słyszałam opinie i potem w necie poczytałam[emoji16] i wyobraź sobie moje zdziwienie na pierwszej wizycie[emoji23][emoji23][emoji23]

Mi zostało 79 dni ale w sumie za 58 dni mogę już rodzic;)
Ogolnie z dnia na dzień coraz bardziej boję się terminu ostatecznego, nie boję się porodu tylko tego że dziecku może się coś stać..ze owinie się pepowina albo coś złego się zdarzy;( czy tylko ja mam takie obawy? Mam nadzieję, że ten stan jest przejściowy.

A bo wy liczycie sobie minus trzy tygodnie :D to mi zostały jak by nie patrzec 42 dni :o
Też mam takie obawy co do ostatnich tygodni. Już mi się zaczęły jak minęłam 30 .. i pisałam już wcześniej , że zastanawiam się czy bym byla w stanie się zorientować , że mała się okrecila pępowiną :(

Hmm jakby ci to powiedzieć [emoji23][emoji16] no przystojny...[emoji16] na początku było to mega krępujące... Ale jak się do niego zapisałam to nawet nie wiedziałam, ile ma lat i jak wygląda[emoji23][emoji16] Słyszałam opinie i potem w necie poczytałam[emoji16] i wyobraź sobie moje zdziwienie na pierwszej wizycie[emoji23][emoji23][emoji23]
Moge to sobie wyobrazić :D Ja też się tak zdziwiłam na badaniach pierwszych prenatalnych. Poszłam z polecenia wchodzę z mężem a tam taki przystojniak [emoji33] i robił mi przez pochwę z pół godziny bo przez brzuch słabo było widać a ja w tym czasie się gapiłam na niego jak nie wiem :D ma gość coś takiego w oczach że nie mogłam się na niego napatrzeć :D
I jak wyszliśmy to mąż do mnie z tekstem ' przynajmniej wiem jak się czujesz jak mi nie raz wzrok ucieknie na tylnie kieszenie w spodniach jakiejś kobiety ' oczywiście pół żartem bo raczej się nie obrażamy na siebie :) no i dobrze bo po takiej akcji mogłabym mieć kłopoty :D
Dodam że chyba pierwszy raz ściągało mnie na faceta. Raczej nie zwracam uwagi na wygląd :D

reklama
Do góry