GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Mi te drugie kocyki sie podobajaKtóry najlepszy według Was najlepszy ?Zobacz załącznik 860803 Zobacz załącznik 860804 Zobacz załącznik 860805
Bambus, bawełna+bambus, bawelna![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Mi te drugie kocyki sie podobajaKtóry najlepszy według Was najlepszy ?Zobacz załącznik 860803 Zobacz załącznik 860804 Zobacz załącznik 860805
Bambus, bawełna+bambus, bawelna![]()
Przestań cały czas o tym myślećzrelaksuj się i ciesz się ciąża
I nie czytaj w internecie bo od tego można zwariować.
Muszę kupić jutro sandały na rzepy bo już przez brzuszek nie dam rady zapinać zapinek w tych co mam hahaha. Już stop nie widzę także wesoło.

jak kucne i chce zawiązać lub zapiąć to się nie da Mi też chyba najbardziej ale bambus chyba lepszy od 50%bawelna50%bambus, nie wiemMi te drugie kocyki sie podobaja![]()
Od dzisiaj będzie poprawa
Biorę się za siebie i koniec z panikowaniem
A ja wszystkie buty założę ale tylko na stojącojak kucne i chce zawiązać lub zapiąć to się nie da
skarpetki też już mi ciężko zakładać
![]()
Bambus najlepiej. 'oddychajacy' materiał.Mi też chyba najbardziej ale bambus chyba lepszy od 50%bawelna50%bambus, nie wiem
Planuje kupić biały bo do wózka chcę zamówić taki komplet , i jak będzie za ciepło to przykryje białym który będzie pasował do podusi![]()
Zobacz załącznik 860838
Wiesz co moja mama razem z ze swoją siostrą zrobiły mojej babci (teściowej mamy)??Dzieki :* dlatego kocham gdy ma focha i do mnie nie przylazi ani nie gada do mnie.. nie lubie takich toksycznych ludzi..
To co będzie w 9miesiacuHahaha ja też już ledwo ledwo. Siadam na podłodze jak dziecko podkurczam nogi i staram się buty założyć![]()

Szkoda , że moja nie ma takich zdolnościBambus najlepiej. 'oddychajacy' materiał.
Nam moja mama teraz będzie robić kocyk bambusowy![]()
No mi już sandałki mąż zapina. W pierwszej ciąży rodziłam w zimie to mi buty wiązałTo co będzie w 9miesiacudobrze mieć kogoś kto nam te buty założy
a myślałam , że mnie to nie spotka bo dziwiłam się jeszcze jakiś czas temu dziewczynom , że gola się z lusterkiem a mnie też to czeka
![]()