reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To i ja się zaktualizuje:) 29/30 TC. Sama nie wiem czy mam duży brzuszek jedni pytają czy w czerwcu rodzę a inni mówią że mam mały także co człowiek to opinia:)

Ci co mnie widzieli w ciąży z córką mówią, że teraz mam większy brzuszek niż wtedy. Ja też to widzę. A niektórzy znów mówią, że malutki ☺
A nieważne. Najważniejsze, żeby zdrowe dziecko się urodziło ☺

reklama
Kurcze.. a miałam chwilkę nadzieję że tak może być że jak leżę to potem dziecko będzie bez bujania zasypiać :D
A nam kobieta na fitnesie mówiła wręcz odwrotnie :D że jak dużo ćwiczymy/siedzimy na piłce i się bujamy w ciąży to maluch nie będzie miał później problemów z usypianiem i że właśnie nie będzie wymagał bujania :D ale skąd taka teoria to nie wiem :D

Ci co mnie widzieli w ciąży z córką mówią, że teraz mam większy brzuszek niż wtedy. Ja też to widzę. A niektórzy znów mówią, że malutki ☺
A nieważne. Najważniejsze, żeby zdrowe dziecko się urodziło ☺
Ja chyba mam porównywalny jak w ciąży z córką ale inny kształt wtedy miałam bardziej taki rozlany a teraz mi się w stożek robi. Pewnie że najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa:) ale lubię mój brzuszek nie jest jeszcze taki ogromny więc czasem zapominam że go mam hehe , do terminu porodu zostało 10 tygodni więc pewnie trochę urośnie jeszcze:)

Piękne sukienki ❤️ Ja muszę kupić sobie kostium kąpielowy jednoczęściowy. I myśle, ze to będzie nie lada wyzwanie. Widziałam na stronie h&m mama jakies, ale ciekawa jestem czy będą mieli tez stacjonarnie, bo jednak wole zobaczyć na żywo :)
Ja nawet nie zdążę się wykąpać nad wodą czy gdzieś jechać :( może w lipcu jak się uda. Ale chyba nie będę kupować stroju. Tylko założę dwuczęściowy i zarzuce cos na siebie cienkiego żeby tylko ochronić brzuch. Ale Wy jak rodzicie w sierpniu to macie z tym dobrze :) może gdzieś w galerii poszukaj. Racja, lepiej przymierzyć :)

To już fajna dzidzia :) dopiero na początku lipca? To kiedy tak wg zaczynaja się częstsze wizyty? Ja mam 5 czerwca i już nie mogę się doczekać. Nie fajnie jak lekarz nie miał czasu i nawet wszystkiego nie posprawdzał...
Niektore dziewczyny juz mają co 2 tygodnie :) ja ostatnio mialam co 1,5 miesiaca wiec to czesciej u mnie. No liczylam na dluzsza wizyte i dokladne zbadanie wszystkiego ale sie przeliczylam

No nie gadaj, że Harrego Pottera nie znasz! O tej szkole czarodziejskiej, o magii, o przygodach itd. Jest 7 książek z tek serii. Ja właśnie koncze 4 część i żeby mieć jakie urozmaicenie to gram w grę, bo można zwariować jak tylko na telefonie siedzę lub tylko czytam.
Ohh nie w tym sensie, chodziło mi bardziej na czym ta gra polega hehe :p

Hej :)
do wycierania bąbla po kąpieli macie tylko te szlafroczki z kapturem czy też zwykłe ręczniki?

Ja nawet nie zdążę się wykąpać nad wodą czy gdzieś jechać :( może w lipcu jak się uda. Ale chyba nie będę kupować stroju. Tylko założę dwuczęściowy i zarzuce cos na siebie cienkiego żeby tylko ochronić brzuch. Ale Wy jak rodzicie w sierpniu to macie z tym dobrze :) może gdzieś w galerii poszukaj. Racja, lepiej przymierzyć :)
A to Ty masz termin na lipiec? Ja będę się jakos pewniej czuła w jednoczęściowym. Mam nadzieje, ze będzie okazja w nim trochę pochodzić i ze wg uda mi się coś znaleźć. Teraz te upały maja być, to a nóż się uda gdzieś pojechac, a jak nie to dmuchany basen do ogródka i będzie siedział hipopotam :D

reklama
Ja też nienawidzę pająków! Zawsze wołam męża żeby zabił jak gdzieś zobaczę :D
A takich dużych w życiu bym nie trzymała w domu :D

Ja zabije, nie ma problemu :D ale jak go widzę to jest spoko, gorzej jak szybko chodzi i nagle stracę go z oczu .. dostaje wtedy palpitacji serca i szybko u mnie o zawał :D

Do góry