reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
IMG_1527867657.645550.jpg
IMG_1527867662.966962.jpg

Załączniki

• IMG_1527867657.645550.jpg
    IMG_1527867657.645550.jpg
    113,7 KB · Wyświetleń: 412
  • IMG_1527867662.966962.jpg
    IMG_1527867662.966962.jpg
    137,1 KB · Wyświetleń: 414
Właśnie chłopak ma i zaraz sprawdzi, bo już łącznie od momentu wpłaty mija dziś 2 tydzień, a dalej czekamy..
I co?[emoji4] ale dostałaś wiadomość, że już wysłane? Bo pewnie przez długi weekend się opóźnia [emoji39]
Dziękuje :)
Kurcze ja to już nie wiem jaki rozmiar zamówić... Noszę 38/85B
Ale jak przymierzam 75B to jest za mały, nie wiem jak by było z 75C.. a wydaje mi się , że miseczka B mi spłaszcza biust i tylko obwód jest okej.. jeden mam do karmienia 80B bo jest bez push upu , a takie zwykle nosze. i jest w sam raz. Drugi mam miękki 75B i też jest okej...
Ja to was podziwiam [emoji4] Ja muszę przymierzyć każdorazowo stanik i dopiero kupuję [emoji4] teraz to tym bardziej[emoji16]
Połowę na pewno odrzucę :) ale będzie w czym przebierać :D te opaski pin up jeszcze bym dokupiła bo mi się bardzo podobają :)
oby ci się tylko przydały[emoji16] Czasem dzieci nie lubią czapek, ani żadnych ozdób i opasek[emoji16]

reklama
Moja corcia kupila sobie sukienke za te pieniazki ktore dostala ;) i zaraz ja ubrala w sklepie hyhy
taka :Zobacz załącznik 862740
Piękna sukienka! Młoda ma dobry gust ! :d
Moje całą ciążę nie rosną :(
Kochana mi w pierwszej ciąży urosły przez pierwsze trzy miesiące ciąży o trzy rozmiary.
W tej dopiero teraz tak na prawdę zaczęły ostatnio jak siara zaczęła się pokazywać. I nawet nie tyle co urosły bo po ciąży z synem mam flaki pocięte przez rozstępy co po prostu się zrobiły pełniejsze i przez to wydają się że są większe.

Do góry