reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Moja corcia kupila sobie sukienke za te pieniazki ktore dostala ;) i zaraz ja ubrala w sklepie hyhy
taka :Zobacz załącznik 862740
Śliczna:) ja bym pewnie w jej wieku nakupila zabawek :D
Ale sliczna :) ja bym pewnie w jej wieku na glupoty wydała :D
No właśnie haha :D
A pewnie nagle wystrzela po porodzie, zobaczysz :D
Mam nadzieję :D
:D taki mam zamiar ale jak to wyjdzie to się okaże. Jeśli wytrzymam do 38 też nie będzie tragedii Ale jak tu leżeć i odpoczywać przy dwójce dzieci i braku męża u boku :/
No z pewnością masz ciezko w takiej sytuacji :/
Taki, taki zamówię rozmiar. Jeden czarny, drugi ten beżowy i starczy :)

Ja na wyjście tylko takie, w domu to bez stanika wolność i swoboda hahah :)
A po domu jak Ci będzie mleko leciało to na co przykleisz wkładki ?:D
Zobacz załącznik 862755Zobacz załącznik 862756Zobacz załącznik 862757Zobacz załącznik 862758

A tutaj pare ostatnich drobiazgów z pepco do pokoiku małej :)
chmurka 15 zł , słoiczek 5 zł, haczyki po 5 zł, a ramka 4 zł z Kik :)
Ja nigdy nie widzę twoich zdjec :(

I co?[emoji4] ale dostałaś wiadomość, że już wysłane? Bo pewnie przez długi weekend się opóźnia [emoji39]Ja to was podziwiam [emoji4] Ja muszę przymierzyć każdorazowo stanik i dopiero kupuję [emoji4] teraz to tym bardziej[emoji16]oby ci się tylko przydały[emoji16] Czasem dzieci nie lubią czapek, ani żadnych ozdób i opasek[emoji16]

A to wtedy schowam dla drugiego dzieciaczka lub wydam :p
Ja też wolę przymierzać ale czasem nie ma jak :(

Bardzo ładnie to wygląda. Też kiedyś kupiłam serce takie jak ty masz chmurkę .
Ale niestety przyznam że żałuję :D
Pomimo tego że to wszystko jest takie ładne to nie może być tego u mnie za dużo . Denerwuje mnie jak muszę ścierać z tego kurze i się robi taka graciarnia na komodach. Najpierw właśnie chciałam poustawiać tak patyczki do uszów na komodzie , waciki ale się nie przełamie .. zaraz wydaje mi się że jest to szorstkie z kurzu. Także będę podziwiać tylko u was na zdjęciach :D
Podobnie mam z baldachimem.. bardzo to ładnie wygląda ale ciągle myślę że to szkodzi dziecku , taka łapalnia kurzu. .
Może te obawy u mnie stąd że sama miałam bardzo długo problem z kurzem , ciągle miałam katar

reklama
Bardzo ładnie to wygląda. Też kiedyś kupiłam serce takie jak ty masz chmurkę .
Ale niestety przyznam że żałuję :D
Pomimo tego że to wszystko jest takie ładne to nie może być tego u mnie za dużo . Denerwuje mnie jak muszę ścierać z tego kurze i się robi taka graciarnia na komodach. Najpierw właśnie chciałam poustawiać tak patyczki do uszów na komodzie , waciki ale się nie przełamie .. zaraz wydaje mi się że jest to szorstkie z kurzu. Także będę podziwiać tylko u was na zdjęciach :D
Podobnie mam z baldachimem.. bardzo to ładnie wygląda ale ciągle myślę że to szkodzi dziecku , taka łapalnia kurzu. .
Może te obawy u mnie stąd że sama miałam bardzo długo problem z kurzem , ciągle miałam katar
Bardzo mozliwe ze masz przez swoje doswiadczenia taka awersje do kurzu ;)

Do góry