reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To pewnie w poniedziałek przyjdzie :) ja za tydzień zamawiam z Allegro za 180 zł piankowo-lateksowy.

No ja już dziś poprasowalam te piżamy moje, pieluchy tetrowe i flanelowe i dopakowalam do tej małej torby sportowej na ramie co są tam rzeczy dla dzidzi i tez dużo nie musiałam brać tylko to czego w szpitalu nie oferują, i tez muszę jakieś właśnie kapcie zamówić sobie cienkie albo kupić.
Mozliwe ze w poniedzialek.. zobaczymy :p u mnie duzo oferuja to wzielam tetrowki 2 szt,koszule nocna dla mnie,dwa reczniki maly i duzy,dla malej spiochy na wypis i czapunie,10 pampersow w razie cos,najwyzej mezul dowiezie ;) 10 wkladek laktacyjnych,moje leki na padaczke,kremik do pupci,reczniczek dla malej w razie cos ;) kocyk i smoczek :p moze kocyk zamienie na becik ;) i chusteczki nawilzane

reklama
Bardzo ładnie to wygląda. Też kiedyś kupiłam serce takie jak ty masz chmurkę .
Ale niestety przyznam że żałuję :D
Pomimo tego że to wszystko jest takie ładne to nie może być tego u mnie za dużo . Denerwuje mnie jak muszę ścierać z tego kurze i się robi taka graciarnia na komodach. Najpierw właśnie chciałam poustawiać tak patyczki do uszów na komodzie , waciki ale się nie przełamie .. zaraz wydaje mi się że jest to szorstkie z kurzu. Także będę podziwiać tylko u was na zdjęciach :D
Podobnie mam z baldachimem.. bardzo to ładnie wygląda ale ciągle myślę że to szkodzi dziecku , taka łapalnia kurzu. .
Może te obawy u mnie stąd że sama miałam bardzo długo problem z kurzem , ciągle miałam katar

No akurat z baldachimem się zgadzam, skupisko kurzu od razu bezpośrednio nad główka i twarzą dziecka to niezbyt dobre, a prac co 2 dzień to ten niezbyt dlatego mi się to bardzo podoba, ale u siebie nigdy bym nie użyła.

A te pierdolki to luzik, ja i tak co 2gi dzień będę latała z chusteczkami nawilzonymi i wycierała :)

To delikatnie pełniejsze są , ale nawet nie musiałam staników wymieniać na wieksze. Jedynie wypełniły biustonosz , mam nadzieję , że jeszcze urosną bo nawet wstyd dziecko karmić taką zerówką .. a po karmieniu biust maleje jeśli prawie nic nie urósł ?

W pierwszej ciąży nic mi nie urosły, podczas karmienia o jeden rozmiar a po karmieniu wróciły do poprzedniego. Nic mi nie obwisło, były takie same jak przed ciążą. Teraz powtórka z rozrywki, nic narazie nie urosły. Nie ma reguły. Po karmieniu gdzieś przez 1 czy 2 miesiące były takie jakby puste ale używałam balsamu cały czas i zrobiły się normalne.

U mnie już burza na całego także dobrze. Tylko córka przybiega co chwilę że się boi.

W pierwszej ciąży nic mi nie urosły, podczas karmienia o jeden rozmiar a po karmieniu wróciły do poprzedniego. Nic mi nie obwisło, były takie same jak przed ciążą. Teraz powtórka z rozrywki, nic narazie nie urosły. Nie ma reguły. Po karmieniu gdzieś przez 1 czy 2 miesiące były takie jakby puste ale używałam balsamu cały czas i zrobiły się normalne.

U mnie już burza na całego także dobrze. Tylko córka przybiega co chwilę że się boi.

Oj u mnie burza wisi w powietrzu heh :D i niech popada ,bo nie ma czym oddychać..ja wstawiłam pranie, powiesiłam i nie mam siły...;/ Wy też się tak szybko męczycie przy tych upałach??

Okej dziewczyny, mogę się pochwalić wstępnie jak wyglada łóżeczko i obok łóżeczka wszystko. Z dekoracji to dojdzie jedynie nad łóżeczkiem zdjęcie a4 w ładnej ramce dzidzi po porodzie z sesji noworodkowej. Na okno nowa roleta lawendowa/fioletowa, kwiatek jeden żywy, firanka krótsza bialutka i pod okno tam koło lampek będzie stał fotel do rozkładania :)
IMG_1527879874.328305.jpg
IMG_1527879889.652240.jpg
IMG_1527879904.966869.jpg
IMG_1527879920.249284.jpg
IMG_1527879936.122280.jpg

Załączniki

• IMG_1527879874.328305.jpg
    IMG_1527879874.328305.jpg
    254,7 KB · Wyświetleń: 530
  • IMG_1527879889.652240.jpg
    IMG_1527879889.652240.jpg
    272,9 KB · Wyświetleń: 520
  • IMG_1527879904.966869.jpg
    IMG_1527879904.966869.jpg
    240 KB · Wyświetleń: 526
  • IMG_1527879920.249284.jpg
    IMG_1527879920.249284.jpg
    230,5 KB · Wyświetleń: 508
  • IMG_1527879936.122280.jpg
    IMG_1527879936.122280.jpg
    238,9 KB · Wyświetleń: 501
reklama
Okej dziewczyny, mogę się pochwalić wstępnie jak wyglada łóżeczko i obok łóżeczka wszystko. Z dekoracji to dojdzie jedynie nad łóżeczkiem zdjęcie a4 w ładnej ramce dzidzi po porodzie z sesji noworodkowej. Na okno nowa roleta lawendowa/fioletowa, kwiatek jeden żywy, firanka krótsza bialutka i pod okno tam koło lampek będzie stał fotel do rozkładania :) Zobacz załącznik 862864Zobacz załącznik 862865Zobacz załącznik 862868Zobacz załącznik 862869Zobacz załącznik 862870
Mam prawie takie same lozeczko :D tylko listwy na gorze sa zaokraglone. Problem tylko z dykta nad szuflade, bo tak jakby byla za mala. Wy tez ja macie?

Do góry