reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja już ciasto pięke moim domownikom na sobotni podwieczorek zobaczymy co wyjdzie bo przepis z netu już nie raz się przejechalam ale lubię eksperymenty i nie lubię piec w koło tego samego
To Ci polecę tę stronkę
Link do: Ciasta
Jeszcze żadnego ciasta stamtąd nie spitoliłam :)

Hehe właśnie też się zastanawiam dlaczego tak nikt się nie odzywa :D :D upały chyba tak dają w kość..i nie ma siły na nic :p ja właśnie sprzątam, później do rodziców pojadę, bo mają przyjechać bliźniaki od siostry, a wieczorem może przejadę się do pepco i rossmanna :D
Ja przez tę pogodę nie mam ochoty na nic. Teraz przeszła burza, powietrze się odświeżyło, to mogę posiedzieć, ale i tak mam cały czas wrażenie, że zaraz się uduszę :p

Kurde dziewczyny moi rodzice ostatnio się jakoś nie dogadują, dziś rano nawet słyszałam jakieś podniesione głosy.. a przed chwilą tata się pyta czy przyjdziemy na obiad jak mama wróci z pracy [emoji33] no i teraz czuję jak schabowe pachną mi tu na górze .. matko [emoji33] pierwszy raz w życiu ojciec zrobił obiad . Możecie sobie wyobrazić jak bardzo jestem zaskoczona . Ah ci faceci
Czego facet nie zrobi żeby udobruchać żonę:)

Wy planujecie seriale i inne takie, ja chyba poczytam sobie książkę... tylko kompletnie nie mam pomysłu co czytać, a nazbierało mi się trochę nieprzeczytanych tomów. Muszę poszperać :)

@Luiza. Też lubię ciasta z tej stronki[emoji16]dzisiaj jedno robiłam[emoji16]
20180602_165411.jpg
z truskawkami[emoji7]

Załączniki

• 20180602_165411.jpg
    20180602_165411.jpg
    99,9 KB · Wyświetleń: 457
reklama
Do góry