reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Oto i ciasto moje ;) ale mam strasznego smaka na sernika, którego robi moja teściowa [emoji16][emoji23]
P_20180602_173754.jpg

Załączniki

• P_20180602_173754.jpg
    P_20180602_173754.jpg
    51,7 KB · Wyświetleń: 431
Bogowie, kocham ciasta z truskawkami, wszelkiej maści.... mniamu mniamu :)

A jutro będę robiła Kubie ciasto czekoladowe, bo nigdzie nie było barwników spożywczych i tyle z mojego tęczowego ciasta... będę w centrum w czwartek, to sobie kupię i może na dzień ojca trzasnę :) Ale mój K to takie bardziej mocno owocowe i mokre ciasto lubi, np. szarlotka.

Ale pysznosci pieczecie :) ja mam kupny jablecznik :D
Ta dziewczyna miala infekcje a ja sie zastanawiam co oznacza zapalenie w wyniku cytologii? Miala ktoras z Was? Robiona byla iles tygodni temu ale stwierdzilam, ze skoro lekarz nic nie mowil to chyba jest ok. Teraz zaczynam sie martwic

Gotujecie.. pieczecie.. a mi sie taaaak nie chce przy garach stac w te goraczki.. :p
Do tego jakies nerwy mam dzis.. i bola mnie stopy, tzn tylko poduszki pod spodem.. moczylam nawet w chlodnej wodzie z sola i nic.. :(

Gotujecie.. pieczecie.. a mi sie taaaak nie chce przy garach stac w te goraczki.. [emoji14]
Do tego jakies nerwy mam dzis.. i bola mnie stopy, tzn tylko poduszki pod spodem.. moczylam nawet w chlodnej wodzie z sola i nic.. :(
A ja jestem leniem i z rzeczy, ktore zaplanowałam sobie na dzis zrobilam wielkie zero :) ech... musimy poprzekładać rzeczy w sypialni, zeby zrobić przemeblowanie i wstawić lozeczko

reklama
Ja już wyciągnęłam że strychu ciuszki i muszę dokupić w sumie tylko skarpetki i jakaś bluzę a reszty myślę że starczy. W tym tygodniu zacznę coś prac i prasowac. Pewnie 68 będę musiała kupować bo mało mam ale to na spokojnie kiedyś tam zobaczę jak Mały będzie rósł.
Ale ogólnie to większość ciuszkow jak nowa także było z czego wybierac, aż chyba za dużo niektórych wzięłam bo się zdecydować nie mogłam ale to nie będę musiała co 2 dni prać:)

Do góry