madziula92
Fanka BB :)
@Luiza. Też lubię ciasta z tej stronki[emoji16]dzisiaj jedno robiłam[emoji16]Zobacz załącznik 863121 z truskawkami[emoji7]
pychotka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Luiza. Też lubię ciasta z tej stronki[emoji16]dzisiaj jedno robiłam[emoji16]Zobacz załącznik 863121 z truskawkami[emoji7]
Ale chyba nikt nie napisał nam tutaj, w którym tygodniu ta dziewczyna była?
Z tego co widze to skonczony 27Ale chyba nikt nie napisał nam tutaj, w którym tygodniu ta dziewczyna była?
Mialam cytologie na poczatku i wszystko graAle pysznosci pieczecieja mam kupny jablecznik
Ta dziewczyna miala infekcje a ja sie zastanawiam co oznacza zapalenie w wyniku cytologii? Miala ktoras z Was? Robiona byla iles tygodni temu ale stwierdzilam, ze skoro lekarz nic nie mowil to chyba jest ok. Teraz zaczynam sie martwic
A ja jestem leniem i z rzeczy, ktore zaplanowałam sobie na dzis zrobilam wielkie zeroGotujecie.. pieczecie.. a mi sie taaaak nie chce przy garach stac w te goraczki.. [emoji14]
Do tego jakies nerwy mam dzis.. i bola mnie stopy, tzn tylko poduszki pod spodem.. moczylam nawet w chlodnej wodzie z sola i nic..![]()