D
Deleted member 181710
Gość
Ja nie wiem jaki miałam na czczo. Pobrali z żyły, wypiłam i potem jeszcze dwa wkłucia.
Jutro się dowiem.
Jutro się dowiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczne ubrankaJa wczoraj kupiłam znowu troche ciuszkow.
A to w Lidlu teraz takie, tak?Ja wczoraj kupiłam znowu troche ciuszkow.
Albo ja , bo dzisiaj 23+4 a lekarz coś mówił o 26 tygodniu , ale 14.06 na wizycie dowiem się dokładnie :-)Chyba ja
Jestem teraz 26+5 ,a mam zrobić w 28+4![]()
Mi przed podaniem glukozy zmierzyla glukometrem z palca, zeby w ogole wiedziec czy moze mi podac taka dawke glukozy, tak mowila. Z zyly tez beda badac na czczo osobnoJa nie wiem jaki miałam na czczo. Pobrali z żyły, wypiłam i potem jeszcze dwa wkłucia.
Jutro się dowiem.
Mniam, mniam, Ty codziennie robisz coś dobrego do jedzenia!Ciasto na karpatke się studzi, też mam prasowanie więc zaraz zabieram się za robotę i szybko naszykuje spaghetti abym mogła po 11 położyć się na spoczynek..... Od jutra znowu upał nie narzekam bo pamiętam wstrętne zimę...
To ja mam 23+3 i pewnie też miałabym robić to badanie za 2 tygodnie, ale lekarz idzie na urlop.Albo ja , bo dzisiaj 23+4 a lekarz coś mówił o 26 tygodniu , ale 14.06 na wizycie dowiem się dokładnie :-)
No to stoły jednak cieszą się dużą popularnościąJa sobie nie wyobrazam zycia bez stolu. Mamy dwa-jeden w kuchni, drugi w pokoju dziennym. Jemy przy stole i ja inaczej bym nie mogla. Wszelkie lawy sa dobre na kawke i ciasta, rzucenie gazety, ale i tak nie lubie...
Ja sobie nie wyobrazam zycia bez stolu. Mamy dwa-jeden w kuchni, drugi w pokoju dziennym. Jemy przy stole i ja inaczej bym nie mogla. Wszelkie lawy sa dobre na kawke i ciasta, rzucenie gazety, ale i tak nie lubie...