reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A to pewnie po przygodach z Indianą Jones'em, też mi się zawód podobał, ale nie miałam go w planach nauki :p co innego Indiana i ten jego krzywy uśmieszek.
Hyhy nie, zawsze krecilo mnie co bylo kiedys,przeszlosc itd bardzo interesuje mnie sredniowiecze.. mimo ze smierdzialo tam strasznie ;) interesuje mnie tez nasza historia z przed chrztu polskiego ;) Nasza Lechia slowianska ;)

Mi coraz mniej się chce gotować :/ jeszcze jak te upały są to tragedia..bo mam strasznie gorąco w mieszkaniu..

Ja to od ponad tygodnia nie gotowałam, mam szczęście, bo mój Bartek umie i lubi i co najważniejsze sam chce gotować :) także facet skarb. Ja dziś chociaż wymyje suszarkę na naczynia i lodówkę w środku. Jutro piekarnik i zrobimy zakupy porządniejsze do lodówki żeby były. A w czwartek posprzatam. W piątek może tak delikatnie umyje okna tzn popryskam tylko tym płynem, przejadę ta ściągarka i tyle.

Hyhy nie, zawsze krecilo mnie co bylo kiedys,przeszlosc itd bardzo interesuje mnie sredniowiecze.. mimo ze smierdzialo tam strasznie ;) interesuje mnie tez nasza historia z przed chrztu polskiego ;) Nasza Lechia slowianska ;)
Ja z historią się nigdy nie lubiłam, mimo mojego upodobania do gatunku fantasy. Nie umiałam zapamiętać dat, bitew, gdzie, po co, na co i dlaczego? Dla mnie nuuuuda i podziwiam ludzi, którzy to studiują :) Ale archeologia sama w sobie, kojarząca się z Indianą, to inna inszość :) Jeszcze jak by taki historii w szkole uczył, to może bym polubiła.

Do takiego chlebka jeszcze ogóreczek kiszony i więcej do szczęścia nie potrzeba.

Mój starszy syn właśnie zrezygnował z pomysłu uczenia się pod Wrocławiem, wpadł na lepszy pomysł: technik logistyk z innowacją pedagogiczną: SŁUŻBA W WOJSKU!
Nie powiem, ciekawa perspektywa, ale żeby ten jego słomiany zapał nie wypalał się tak szybko i do tej szkoły się dostał i wytrwał do końca nauki :)
Mega ciekawa ta jego zmiana[emoji4] i perspektywa też niezła[emoji4]oby tak dalej!

reklama
Sporo, ale bardzo ładny :)
I jeszcze taki 70 już z przesyłką :)
Jak nie znajdę nic w mieście to zamówię któryś.
Screenshot_2018-06-05-14-54-34-753_com.opera.browser.png
Screenshot_2018-06-05-14-50-27-860_com.opera.browser.png

Załączniki

• Screenshot_2018-06-05-14-54-34-753_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-06-05-14-54-34-753_com.opera.browser.png
    149,3 KB · Wyświetleń: 247
  • Screenshot_2018-06-05-14-50-27-860_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-06-05-14-50-27-860_com.opera.browser.png
    128,2 KB · Wyświetleń: 247
Do góry