reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

My z racji Amino nie mamy szans na pomyłkę.

Goj piękne to mieszkanie Mikołaja..

Po dzisiejszym dniu raczej grupowa glukoze mamy zaliczoną.hihi

Zapomniałam wam napisać że w niedzielę miałam branie.. podszedł do mnie młody chłopak i pyta czy mam ochotę tgo lepiej poznać.. trochę mnie zatkało bo szłam z synkiem. Więc on mnie pyta czy mam męża? Mówię że tak. On z trzecim pytaniem, czy może jednak? Ja że dziękuję.. już miałam na ustach, że oprócz męża mam obecnie że sobą 2 dzieci.. Ale się powstrzymalam.
Później 10 min próbowałam wytłumaczyć synowi co ten pan chciał.. co to znaczy poderwać i dlaczego temu panu się podobałam. W końcu po powrocie do domu powiedział m że spotkaliśmy Pana który chciał się że mną ożenić...
A mąż oczywiście pierwsze pytanie czy on ślepy był i nie widział że ja w ciąży?
Odpowiedziałam że na ślepego nie wyglądał bo patrzył prosto w oczy j nie miał laski w ręce..
Miałam ubaw do końca dnia.. A mąż gdyby nie syn mu to powiedział chyba by nie uwierzył.. śmiałam się z niego że jak założę krótką sukienkę ( A było 30 stopni i to jedna z niewielu w które jeszcze wchodze) to świat stoi przede mną otworem:)))))
Nieźle :D a jaki z tego wniosek? Niech mężowie nie będą zbyt pewni siebie - to że kobieta jest w ciąży wcale nie odgania wszystkich konkurentów :]

reklama
Pół roku czekam...

Heh to my lepiej. Od tamtej wiosny , tyle ze u nas w grę wchodziła wymiana silnika i inne takie. A auto rzadkie u nas i części z Australii sprowadzali . Ale to kolejne auto w domu , w sumie się nam nie spieszyło z ta naprawa ale już jest w toku od jesieni naprawa i od jesieni słyszymy „już kończę” [emoji23][emoji23][emoji23] podejrzewam ze mechanik ma sraczke przed weekendem bo wie ze J. przyjedzie i będzie mu marudził [emoji23] a u Was to tez coś konkretniejszego widzę ta naprawa

Mój też zrobi prawie wszystko, nawet z blacharki i lakiernictwa wystarczy dać mu narzędzia i miejsce, ale to auto oddałam jeszcze jak za granicę wyjeżdżał. Kiedyś u nich pracował, żadna przyjazn ale jesteśmy na "ty" no i lecą sobie chłopaki oj lecą. Miał być porządny remont generalny w zaufanym warsztacie a jest jedna wielka porażka. Nie doczekałam się nikogo z kim można rozmawiać, bo skończył mi się czas :( a miałam ochotę zobaczyć jak kręcą...

A to wszystko jasne już.

My z racji Amino nie mamy szans na pomyłkę.

Goj piękne to mieszkanie Mikołaja..

Po dzisiejszym dniu raczej grupowa glukoze mamy zaliczoną.hihi

Zapomniałam wam napisać że w niedzielę miałam branie.. podszedł do mnie młody chłopak i pyta czy mam ochotę tgo lepiej poznać.. trochę mnie zatkało bo szłam z synkiem. Więc on mnie pyta czy mam męża? Mówię że tak. On z trzecim pytaniem, czy może jednak? Ja że dziękuję.. już miałam na ustach, że oprócz męża mam obecnie że sobą 2 dzieci.. Ale się powstrzymalam.
Później 10 min próbowałam wytłumaczyć synowi co ten pan chciał.. co to znaczy poderwać i dlaczego temu panu się podobałam. W końcu po powrocie do domu powiedział m że spotkaliśmy Pana który chciał się że mną ożenić...
A mąż oczywiście pierwsze pytanie czy on ślepy był i nie widział że ja w ciąży?
Odpowiedziałam że na ślepego nie wyglądał bo patrzył prosto w oczy j nie miał laski w ręce..
Miałam ubaw do końca dnia.. A mąż gdyby nie syn mu to powiedział chyba by nie uwierzył.. śmiałam się z niego że jak założę krótką sukienkę ( A było 30 stopni i to jedna z niewielu w które jeszcze wchodze) to świat stoi przede mną otworem:)))))

Może lubi ciężarne dzieciate itd. A zreszta kurczę czy w ciąży czy nie jesteśmy kobietami i się podobamy. Tylko Sobie mało kiedy [emoji23].

W ogóle co do glukozy to sama w sobie nie była taka zła, kilka razy piłam podwójne posłodzona herbatę to podobnie smakowało :) ale wróciłam do domu ze świzymi bułkami, dotrwałam się do lodówki jak dzika loszka, chyba zjadłam z 5 bułek w całości ([emoji33][emoji33][emoji33]) potem 1 kg czereśni i zasnęłam i spałam z 3 godziny. Teraz się obudziłam niedawno i jestem jakaś taka wypruta nie wiem co się dzieje

W ogóle co do glukozy to sama w sobie nie była taka zła, kilka razy piłam podwójne posłodzona herbatę to podobnie smakowało :) ale wróciłam do domu ze świzymi bułkami, dotrwałam się do lodówki jak dzika loszka, chyba zjadłam z 5 bułek w całości ([emoji33][emoji33][emoji33]) potem 1 kg czereśni i zasnęłam i spałam z 3 godziny. Teraz się obudziłam niedawno i jestem jakaś taka wypruta nie wiem co się dzieje

Może po tej ilości cukru. A zreszta pojadlas , pospalas to może organizm taki rozleniwiony teraz ... ja tez po glukozie srednio do życia byłam

Może lubi ciężarne dzieciate itd. A zreszta kurczę czy w ciąży czy nie jesteśmy kobietami i się podobamy. Tylko Sobie mało kiedy [emoji23].
No ja się czuję tak jak widać na załączonym obrazku, także noo... bywało lepiej :D
1.jpg

Mam wyniki glukozy.. na czczo 81, po godzinie 203(! Norma do 140:/) i po 2h 153, tez powinno byc ponizej 140... nigdy nie mialam problemow z cukrem, a tu takie hocki klocki, wizyte u ginki mam w czwartek, ciekawe co powie :(

reklama
Mam wyniki glukozy.. na czczo 81, po godzinie 203(! Norma do 140:/) i po 2h 153, tez powinno byc ponizej 140... nigdy nie mialam problemow z cukrem, a tu takie hocki klocki, wizyte u ginki mam w czwartek, ciekawe co powie :(

Przykro mi :( mi właśnie lekarz mówił ze czasem największa rozbieżność jest po godzinie i stad muszę ta trzypunktowa zrobić zamiast dwu

Do góry