KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Kurde dzwonili do mnie z laboratorium, i wyszła mi ta cukrzyca ciążowa! Wszystkiego w sumie się spodziewałam, ale nie tego 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli jednakKurde dzwonili do mnie z laboratorium, i wyszła mi ta cukrzyca ciążowa! Wszystkiego w sumie się spodziewałam, ale nie tego![]()
Nie można wątróbki z patelni?A ja właśnie zjadłam śniadanko. Wstałam tak głodna , jak jakiś dzik;p
Jaką mam ochotę na wątróbkę, a tu nie wolno(((
Eh, mam nadzieję, że skończy się tylko na niedogodnościach związanych z dietą, a z maluszkami będzie wszystko ok
To ja mam jak Twój S. Po prostu NIE MÓW DO MNIE Z RANA i po drzemce. Jestem wtedy poirytowana i potrzebuje ciszy i samotności dlatego też rano wstaję godzinę przed tym jak mam budzić domownikówNiech lekarz się wypowie. Nie ma co samodzielnie oceniać. Kiedy wizyta?
A mnie S. wkurza, bo on rano jak wstanie to jest marudny jak prima balerina i teraz robi raban, bo jak ściągałam ciuchy z suszarki to dwie pary moich czarnych skarpetek wylądowały u niego w szufladzie i ja mu przez to taki bajzel zrobiłam, że on się odnaleźć nie może. On jest obrażony, a mi chce się śmiać
Wasi też są po obudzeniu tacy nerwowi? Bo S. rano i chwilę po drzemkach w czasie dnia jest okropny.
Znalazłam wczoraj ogłoszenie o pace ciuszkow w rozmiarach 56-62 od kogoś u nas w mieście. Dużo tego, cena znośna, niektóre mają metki, więc umówiłam się na dziś. Ostatnio pozapełniałam w sklepach internetowych koszyki, potem podsumowałam i wyszła taka kwota, że aż lekko się przeraziłam... Jakoś tak mam wrażenie, że bardziej przyda mi się dużo ciuszkow niż mało, ale piękne. Jestem wyrodną matką?![]()
Slyszlaam, że może szkodzić dziecku.Nie można wątróbki z patelni?
Ja nie jem od początku ciąży, bo niby witaminy A tam jest za dużo i to nie jest dobre, ale z drugiej strony nie wiem, ile by trzeba było zjeść tej wątróbki. W każdym razie nie mam jakiejś chęci, wiec nie jemNie można wątróbki z patelni?
Kurde dzwonili do mnie z laboratorium, i wyszła mi ta cukrzyca ciążowa! Wszystkiego w sumie się spodziewałam, ale nie tego![]()
Wlasnie po to trzebac trzymac diete, zeby nie wplynelo na dziecko. Jak cukry beda pod kontrola to nie bedzie zlego wplywu. Motywacja jest mega silna -zdrowie maluszka wiec bedzie okJuż nawet nie czytam jak to może wpłynąć na dziecko, bo boje się, że nie wytrzymam tych 15 tyg bez stresu![]()