motylkowelove
Fanka BB :)
A więc widzę ze I Ty, jak wielu przed Tobą, poznałaś uroki detektora tetna....
![]()
(próba zabrzmienia jak Albus Dumbledore podczas rozmowy z Harrym o zwierciadle pragnien)
![]()
Noooooo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A więc widzę ze I Ty, jak wielu przed Tobą, poznałaś uroki detektora tetna....
![]()
(próba zabrzmienia jak Albus Dumbledore podczas rozmowy z Harrym o zwierciadle pragnien)
![]()
No ja wlasnie sie zastanawiam czy kielbaski tez nie mogeale wydaje mi sie jak w naszym grilu temp siega 300 stopni to raczej wszystko jest pieknie usmazone
nie wiem w zadnej wczesniejszej ciazy zaden lekarz mi nic takiego nie mowil jadlam wszystko i toxo nie mialam
az strach sie bac haha
Już po badaniu :-) wszystko w porządku :-) Póki co jest dziewczynka, ale Pani doktor kazała się wstrzymać z kupowaniem sukienek :-) 65mm długości, przezierność karkowa 1,6 :-)
Gratki, kolejna grudniowe dziewuszka jak coś jupiiiiJuż po badaniu :-) wszystko w porządku :-) Póki co jest dziewczynka, ale Pani doktor kazała się wstrzymać z kupowaniem sukienek :-) 65mm długości, przezierność karkowa 1,6 :-)
Nie pogniewam się jak coś jeszcze urośnie :-)No to witamy kolejną panienkę![]()
Wolałabyś chłopczyka? [emoji14] ja znowu mam nadzieje, że już nic nie urośnie hahaNie pogniewam się jak coś jeszcze urośnie :-)
Mój mąż czeka 30-40 minut od rozpalenia grilla aby zacząć układać mięso.Jeżeli chodzi o grilla to słyszałam że w brykiecie i węglu drzewnym mogą być jakieś niebezpieczne związki które osiadają na mięsie i kiełbasie, na podobnych zasadach jest opinia żeby nie jeść wędzonych rzeczy bo nie wiadomo co firmy dodają do wędzenia. Z tym że możemy trafić na niedopieczone mięso też się trzeba liczyć. Najbezpieczniejszy jest chyba grill elektryczny i gazowy. Nie wiem jaką w tym prawda ktoś mi to mówił w poprzedniej ciąży