Opłaca się kupić droższy płyn do kąpieli np. OILLAN lub EMOLIUM? Ktoś miał styczność?
Bo już sama nie wiem a moja matka co chwile się wtrąca sugerując mi że "po co ci to wszystko"....ale wiecie wg niej to ja wszystko powinnam kupić po porodzie

kobieta nie czai że ostatni raz rodziła moją siostrę w 1999 i realia trochę się zmieniły - teraz dziecka bez nosidełka nie wypuszczą do domu a ta mi wciska żeby kupić po porodzie... albo że po co Ci chusteczki, po co Ci ŁÓŻECZKO, po co Ci dwa prześcieradła do wózka... no ja oszaleję zaraz. Może ubranka dla dziecka i koszulę do porodu też powinnam kupić po porodzie?
Boże jakie zacofanie... kazałam jej się przejść do jakimś sklepie tylko z artykułami dziecięcymi i trochę się doedukować bo serio 1999 to nie to samo co 2018.
Tak samo wszystkie maści wszystko jest złe bo to chemia! Zapytałam jej czy teraz w 7 miesiącu ciąży powinnam iść kopać ziemniaki w polu i ewentualnie urodzić na przyczepce z ziemniakami bo przecież kiedyś baby w polu to do porodu robiły no nie...
Ale jestem zbulwersowana........