motylkowelove
Fanka BB :)
No super [emoji4] u mnie w wywiadze 4 poronienia więc i tak ładny mam wynik [emoji4]U mnie TRISOMIA 21 - 1:10541
TRISOMIA 18 - 1:9157
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No super [emoji4] u mnie w wywiadze 4 poronienia więc i tak ładny mam wynik [emoji4]U mnie TRISOMIA 21 - 1:10541
TRISOMIA 18 - 1:9157
Supcio [emoji4]Samouk, jakos tak mnie wzięło 5 lat temu i zalowalam, ze dzieci juz duze, bo ja wole takie mini szyc![]()
To zdjęcie pierwsze jest cudne [emoji4] ciekawe co mi jutro powie [emoji4]
Kuurcze to dajesz mi nadziejeSama, nigdy nie bylam na kursie, dlatego np wszycie zamka to dla mnie problem...szyje glownie malutkie rzeczy, wiec duzo latwiej wykroić![]()
Cudnie ![emoji7]Nadrobie was wieczorem chce napisac ze jestem po usg i wszystko jest w porzadku, male skakalo ruszalo raczkami i nozkami , cudowny widokprzyziernosc 1.7mm maluszek ma 6,3 cm termin sie przesnal z usg i jest na 14.12 takze dzidzi rosnie jak na drozdzach
serduszko 170 uderzen no i na 90% chlopiec
moj wymarzony hehe jestem przeszczesliwa.
Super wynik. To po badaniach krwi czy tylko usg?[/QUOTEa moj z krwi i usg [emoji4] jak na mój wywiad to super i cieszę sie bo dużo zależy od historii więc nie przejmujcie się bardzo cyferkami [emoji4]
Ale jesteś zdolna.....superJa mam w planach szyc rozek, kocyk i posciele, ale wzorow tyle, ze trudno material będzie wybraćPochwale sie paroma moimi uszytkami
jak bedzie wszystko ok po usg, to zaczynam powoli szyc uniwersalne ciuszki
![]()
Nadrobie was wieczorem chce napisac ze jestem po usg i wszystko jest w porzadku, male skakalo ruszalo raczkami i nozkami , cudowny widokprzyziernosc 1.7mm maluszek ma 6,3 cm termin sie przesnal z usg i jest na 14.12 takze dzidzi rosnie jak na drozdzach
serduszko 170 uderzen no i na 90% chlopiec
moj wymarzony hehe jestem przeszczesliwa.
USGSuper wynik. To po badaniach krwi czy tylko usg?
I ja teżJa też mam z USG 14.12![]()