reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dezodorantu , aktualnie z Nivea. Tyle , że ja nigdy nie miałam problemu z poceniem się i teraz w ciazy też nie narzekam. Jest mi gorąco, czuje , jak bym się miała ugotować i to tyle. Nie jestem mokra z ciepła.

Oj to też nie mam pojęcia. Może ty nie czułaś a mała się jednak gdzieś tam ruszyły i ucisnela. Albo za szybko się ruszylas. Ja od tygodnia ponad tak w co druga noc budzę się z takim duzym skurczem brzucha. Trwa z dwie minuty i puszcza. Ból straszny , jak był K to aż ścisnęłam mu rękę , myślałam , że zgniotę z bólu. W dzień się to nie zdarzyło
Ja to odpukać poki co nic mnie w nocy raczej nie budzi, kiedyś jeszcze żołądek jakby mi coś ściskało, ale to tez jednorazowe było. A wczoraj koleżanka mnie pytała czy zaczely mi się już bezsensie noce, a ja Niee i mam nadzieje ze wg ich nie będę miała :p oby to nie był początek :p

U mnie 30 stopni, a odczuwalne chyba 50[emoji23] My dziś wybieramy się na 81 urodziny dziadka mojego męża[emoji4] chciałabym dożyć, jakiekolwiek wieku i być w takiej kondycji[emoji4][emoji16] Dziadek jest po dwukrotnej wymianie zastawek serca[emoji4] Codziennie pije szklankę swojego wina i żadnych leków nie bierze...i dalej na chodzie[emoji16] Na rowerze mu nie pozwalają jeździć, żeby się nie przewrócił, a tak by jeszcze śmigał[emoji85]

Czytam Twoja wiadomość, ze witam w sobotę i szok, to już sobota albo jej się coś pomyliło [emoji23] patrzę w kalendarz rzeczywiście. Gdzie mi ten tydzień uciekł ;o u mnie to każdy Dzien taki sam w zasadzie, tylko niedziela jak przyjdzie to wiem ze niedziela, bo mój jest w domu, ale nie Myslalam ze to już jutro będzie :) i tak cały miesiac nam zleci, później kolejny i będziemy na nasze dzidzie czekac [emoji173]️

U mnie tez czas tak szybko leci, a nawet jak teraz mój Bartek miał ma popołudnie do pracy to jak byłam od 13-23:30 sama z pieskiem to i tak dzień za dniem leci. Jeszcze niedawno byłam 30 maja na wizycie u ginekologa, a tu pojutrze znowu idziemy :) i tak jeszcze z 7 tygodni i rodzimy [emoji5]

Ja to odpukać poki co nic mnie w nocy raczej nie budzi, kiedyś jeszcze żołądek jakby mi coś ściskało, ale to tez jednorazowe było. A wczoraj koleżanka mnie pytała czy zaczely mi się już bezsensie noce, a ja Niee i mam nadzieje ze wg ich nie będę miała :p oby to nie był początek :p

Bezsenne ? Mi ciężko jest usnąć a cały dzień chodzę jak neptyk. Budzę się o stałych porach na siku od miesiąca. I mama się śmieje , że dziecko tak się będzie budziło na mleko pewnie :) 2,4,6,8 godzina :p

reklama
U mnie tez czas tak szybko leci, a nawet jak teraz mój Bartek miał ma popołudnie do pracy to jak byłam od 13-23:30 sama z pieskiem to i tak dzień za dniem leci. Jeszcze niedawno byłam 30 maja na wizycie u ginekologa, a tu pojutrze znowu idziemy :) i tak jeszcze z 7 tygodni i rodzimy [emoji5]
Ja myśle ze Przynajmiej do połowy sierpnia pochodzę, termin mam na 24 sierpnia. Ale ten czas leci masakra. Mój miał teraz pierwsza zmiane, w przyszłym tygodniu na druga, ale to tak samo leci, zreszta ja lubie być sama w domu, Wiec mi to nie przeszkadza ;)

Ostatnia edycja:
Do góry